Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek ha nem hagy békén...

Mit tegyek ha nem hagy békén a pasi? Már félek tőle.

Figyelt kérdés

Mikor mentem tegnap reggel dolgozni kint várt a lépcsőházban meg akart csókolni de nem hagytam.

Tetszek neki nem akar bántani de ha ellenkezek félek hogy bántana. Így nem tudom mit tegyek nem merek már ki menni.

Nem merek csinosan szoknyába öltözködni ahogy eddig. Közösségi oldalakon is mindig irkalt én letiltottam és most más profilrol irkal már nem tudom mit tegyek. Az ajtót sem merem kinyitni megijedek ha csönget a postás...

Annyira utalom ezt a pasit szakállas csúnya alkohol szagú hányingerem van tőle.

Elköltözni nem tudok,de szerintem akkor is zaklatna.

Már kb 1 hónapja ez van

2019. aug. 8. 12:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel.
2019. aug. 8. 12:41
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Rendorseg, most azonnal. Keszits rola fenykepet, hangfelvetelt, es jelentsd fel. Nem sok hianyzik a nemi eroszakhoz, ne varj egy percet sem.
2019. aug. 8. 12:48
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
Nincs egy-két kigyúrt, erős, jó haver, vagy szomszéd, akit megkérhetnél, hogy segítsen elzavarni?
2019. aug. 8. 12:51
 4/18 anonim ***** válasza:
77%
Idiôta , rég fel kellett volna jelenteni és szólni a lakóknak meg az összes ismerősnek . Vegyél paprikasprayt lefújod meg közben tanulsz önvédelmet . Ezeket hagyd ki ha hulla akarsz lenni vagy megtámadott .
2019. aug. 8. 12:52
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
Rendőrség, azonnal.
2019. aug. 8. 12:52
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Menj a rendőrségre.
2019. aug. 8. 12:59
 7/18 anonim ***** válasza:
94%
Te hülye vagy, vàrd meg mig elrabol megeröszakol végül megöl. Rendörségre kell menni. Illetve azt se akarom elhinni hogy az egész csalàdban vagy rokonsàgban nincsenek férfiak akik segitenének elintézni.
2019. aug. 8. 13:03
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
jöjj vele össze, vénlány maradsz ha így válogatsz
2019. aug. 8. 13:25
 9/18 anonim ***** válasza:
32%
Hogyan kezdődött ez az egész?
2019. aug. 8. 14:14
 10/18 A kérdező kommentje:

Szüleimtől családomtól messze lakom. Itt még nem ismerek annyira senkit csak egy pár kollégát akivel jól kijövök de ők is nők.

Rendőrségre még nem mertem menni. Ők mit fognak tenni?

2019. aug. 8. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!