Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha szigetre megyek söpredéknek...

Ha szigetre megyek söpredéknek számítok egyből?

Figyelt kérdés
Egy hétre megyek le apám fizette. Szidják mindig a fesztiválózokat de en csak dugni megyek le pár csajt. Ekkora baj az?
2019. júl. 22. 17:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Én most nagyon le leszek pontozva, de ez egy természetes dolog mára már.

Megfordultam diszkókban külföldön anno barátnőimmel. Ahány férfi járt oda csak azért, mert mar nagyon akart egy nővel... Nem adtam magam, bár egyszer nagyon részegen csókolóztam egy idegennel; első és utolsó alkalom.

Illetve a gólyatáborok. Ha azt mondanatok, hogy mindenki írja le egy darab papírra, hogy csak egy kis unga-bungáért jött, meglepődnétek hány "igen" összegyűlne.

Én amúgy gyűlölöm a sziget fesztivált, mert azt kell hallgatnom itthonról éjszaka, aludni tőle alig tudok.

A hely meg amúgy sem vonz.

De megvetni nem vetem meg azt, aki odamegy. Ha meg az egyéjszakás kaland miatt megy oda, akkor fent leírtam, miért nem vetem meg.

Attól se igazán húztam el a számat, hogy a kérdezőnek az apukája fizette ki a jegyét. Sokunknak fizettek már valamit ki a szüleink, ami boldoggá tett minket. Ha a kérdezőt ez teszi boldoggá, akkor ennyi.

2019. júl. 22. 18:36
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy mész te szigetre :D
2019. júl. 22. 18:44
 13/16 A kérdező kommentje:
9es nagyon nehéz lehet megdugni egy drogos vagy reszeg csajt aki forintot nem er... ezeknek eleg ha megmutatom az ora.
2019. júl. 22. 19:50
 14/16 anonim ***** válasza:
77%

Mégis mire legyünk irigyek? Ha majd nem apuci, hanem a saját pénzeden mész, akkor majd irigyek leszünk, hogy te dolgoztál meg a pénzedért.

Kis csíragyerek :D

2019. júl. 22. 21:30
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem te egész nyáron a szobádban rohadsz, és jobb időtöltés híján, trollkodsz itt a gyakorin. Méghogy a Szigetre dugni... ne röhögtess :D

Inkább lépj ki az álomvilágból, és kezdj valami érdemlegeset magaddal.

2019. júl. 22. 23:36
 16/16 anonim ***** válasza:
#13 tehát önmagáról nem tudó, magatehetetlen lányokkal akarsz hálni? Ugye tudod hogy ez sok esetben erőszakot jelent? :) Igazán dicséretes, jár a keksz. Gondolom józan, tudatánál lévő, intelligens nőket nem tudsz megfogni, ezért lihegsz a részeg, drogos csajok után. :) Egyébként ha egyéjszakázol a hozzád hasonló csak-dugni-megyek élőlényekkel, pont annyit fogsz érni, mint ők; tehát ahogy írtad, egy forintot se.
2019. júl. 29. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!