Van itt olyan, akinek 90 alatt van az IQ-ja?
Figyelt kérdés
Milyen végezttséged van? Hátráltat az életben?2019. júl. 21. 13:02
1/9 anonim válasza:
Miért fontos számodra a kapott információ? Mit kezdesz vele?
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
He, nekem az van, IQ vagy mi. Vagyis ezt mondta a pszichológus izé. Mi a kérdés?
5/9 anonim válasza:
Ott van mondjuk az Obelisk nemtudommianeveéppen válaszoló...Meg úgy néz ki, az 1. válaszoló is.
6/9 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Például ő, aki a belinkelt kérdést feltette.
7/9 anonim válasza:
Nekem elvileg 80 sincs a Mensa szerint, de nem érzem magam nagyon hülyének.
Most szerzem a második diplomámat, ami ráadásul reál :)
8/9 A kérdező kommentje:
Munkához kell (pszichológus vagyok), ez egy felmérés, de nem igazán kaptam választ, bár nem is számítottam sokra.
Utolsó válaszoló, szerintem ez lehetetlen, tapasztalataim alapján a mensa a legreálisabb internetes IQ teszt. 80 alatti IQ már enyhe fogyatékosságot jelent, két diplomával meg minimum 100-nak mondanám az IQ-at, de inkább többnek. Mindenesetre érdekes...
2019. júl. 22. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!