Mi újabban ez a sok “alacsony férfis” kérdés?
Téged ritkábban látlak, mint ahogy én kommentelek, de rendben.
És az utóbbi időben tényleg több a bűvös 170 centiről szóló kérdés (eddig nem volt naponta 3+ kérdés erről, legalábbis ebben a kategóriában) és kevesebb a magányos 24f.
A bombanős tanulhatna ebből. Néha muszáj újítani. Balunak legalább van több témája és azokat váltogatja, az is valami. Obi meg letett a vagyonőriről és most alkalmi munkázna. Szóval ott is van egy minimális változás.
3.! De jót nevettem a válaszodon. Igen, valószínűleg témát váltott. Balu, meg Obi kicsit változatosabb, bár szerintem már megint tiltották Obit. Direkt nem írom ki a nevüket, mert a múltkor is törölték az egész kérdést.
Kérdező! Van egy-két lúzer, aki felteszi naponta a hasonló baromságait. NEM, nincs ennyi frusztrált alacsony férfi. Tudom, melyikre gondolsz, amit épp legutóbb láttam. Ott nem válaszoltam, de 170 cm nem annyira alacsony. A férjem is "csak" 172. Na és akkor mi van? Egyáltalán nem zavarja.
Erre a magasság-alacsonyság kérdésre is lehetne írni, mindenki annyi, amennyinek érzi magát.:D Remélem, érthető a hasonlat.
Nah, sajna ubi itt van még, sok fiókja van. Üzenetben még ugyanúgy megy a zaklatás és trágárkodás, viszont most épp azt játssza hogy ő az ártatlan és ő nem tudja kiről miről van szó.
Azért örülök ha tetszett a válaszom. ^^
71%! Azért engem sikerült jól lehúznia. :))
Pedig még a kérdésre is válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!