Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tanácsolja mindenki azt...

Miért tanácsolja mindenki azt egy nőnek, hogy ne legyen mérnök?

Figyelt kérdés

2019. júl. 18. 17:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt miből szűrted le? Mérnökire jártam és ha volt lány max biztatást kaptak.
2019. júl. 18. 17:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Én mérnöki szakra készülök és még senki se mondott ilyet. De a legjobb barátnőmnek sem, aki szintén mérnöki szakon tanul...

De amúgy talán arra céloztak, hogy nőként nehezebb lehet munkát találni, mert páran abban a tudatban élnek, hogy a nők nem értenek a műszaki dolgokhoz és szívesebben alkalmaznak férfiakat az ilyen területeken...?

2019. júl. 18. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Aki ezt mondja az barom.
2019. júl. 18. 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Én nem tanácsoltam egy nőnek, hogy ne legyen mérnök, szóval ezt buktad.

Nem fejtenéd ki bővebben, miről is van szó?

2019. júl. 18. 17:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Mérnök vagyok és nő, és semmi problémám nincs ebből. Igaz, hogy az egyetemen harminc fiúra jutott egy lány, szóval csak akkor ajánlom, ha nem zavar, hogy az egyetemi évek alatt alig lesz nő körülötted. Diszkriminációval sem találkoztam sosem (bár egy barátnőm az egyik vizsgán igen, meg az egyik oktatóról mondtak rémtörténeteket, de ő minket nem tanított).
2019. júl. 18. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Aki ezt mondja az okos.
2019. júl. 18. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Kimondottan ezt nem mondanám, hogy ne legyen, azonban előtte érdemes végiggondolni, hogy milyen készségek, képességek, részképességek fontosak hozzá.
2019. júl. 18. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindenki? Építészmérnöki karon legalább annyi a lány mint a fiú...
2019. júl. 18. 19:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk az én esetemben csak a végzettség nevében van benne, hogy mérnök, de ismerek igazi nérbök nőket is. Még nem hallottam olyanról, mint amit állítasz.

És akkor a szoftverfejlesztők?

2019. júl. 18. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!