Nagyon gáz vagy beteges, ha különböző történeteket találok ki magamnak?
Ha unatkozom, akkor különféle világokat szoktam elképzelni, néha pedig történeteket is alkotok hozzá, és ezzel szórakoztatom magam, pl. buszon vagy vonaton, ha nincs nálam könyv vagy tanulnivaló, illetve sok esetben lefekvés után, míg el nem alszom.
Ezeket egyenként soha nem írom le, csak a fejemben léteznek.
Esetleg más is csinál hasonló? Nem gondoljátok, hogy ez beteges?
Akkor azt írd le.
Vannak versek, költeményeket is, amik csak tájról szólnak.
Vagy fesd le, rajzolj.
Teljesen mindegy, a kályhától kell indulni, a többi adja magát. Ha a táj van meg akkor azt írd le, vagy rajzoldd le, fesdd le, dúdolj el egy hangot ami eszedbe jut róla. Számos módja van, hogy kihasználd a fantáziádat.
Egyébként nem sokat tudunk erről, de én azt gondolom mindenki csinál ilyet. Szerintem elalvás előtt mindenki gondolkodik, ábrándozik, ami nem baj. Meg akkor ha egyedül, csendben van, vagy relaxál vagy ilyesmi. Szerintem természetes.
Én is szoktam
De néha én el is játszom
Legtöbbször kitalálok egy témát és belehelyettesitem pl. Gabriela spanicot :D
De számtalan mesét is kitaláltam aminek csupán címét jegyeztem le
De lefekvés elott inkább az igazi kedvrnc soriimon gondolkozom hogy tony összejön e jessievel meg ilyesmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!