Egy ilyen fiatal nő tulajdonságai inkább előnyére vagy hátrányára válnak?
Nagyon ambíciózus, céltudatos, viszont kevéssé érzelmei irányítják, inkább hideg logika, racionalitás jellemző rá. Kicsit "férfias" személyiségtípus, önálló, független, nem az az elsődleges számára, hogy egy férfitól függjön.
Domináns is, szereti, ha úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezte. (INTJ típus, ha ez mond valakinek valamit.)
Alapból nem kellemetlen személyiség, barátnak is rendes, több jó tulajdonsága is van, de elgondolkodtam ezen, hogy ilyen nőietlen tulajdonságokkal valóban könnyebben tudna érvényesülni az életben? Lehet, hogy karrierben igen, de szerelmi életben pl.? Úgy gondolom, nem ismeri be magának, hogy vágyna egy valakire, és inkább önmagára fókuszál.
Kicsit aggódom érte, jó ez, ha ilyen a személyisége? Szerintetek előnyére válhat, kedvelhető maradhat így is?
Hozzám közel álló személyről van szó.
#10: Szóval, ha van pár gazdag ország, ahol nő a népesség, a szegényebbeket kidobod a kukába és én ferdítek? :D Nem, én nem ferdítettem, csak rámutattam arra, hogy a logikád téves, mert más összefüggés is kilehet hozni. Nem csak azt, amit te látni akarsz...
Ha pedig a kínosságról akarsz beszélgetni, akkor említsd már meg a kéretlen privát üzeneted...
Nagyon magamra ismertem. Én is ilyen vagyok. Nem ismerem be, hogy vágyom valakire, de rohadt magányos vagyok.
De teljesen máshogy viseledek azzal, aki tetszik nekem. 😄
Elég elviselhetetlen vagyok kollégák számára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!