Nem veszi fel a volt oktatóm a telefont, pedig soha nem volt gond, s probléma, mégis valami oka van, mi?
Két hete vizsgáztam, sikeresen, oktatásol alatt inteligens voltam , egyszer káromkodtam amikor elénk fordult egy biciklis (sajna kicsuszott a számon egy b÷ ) az ideológiánk is ugyan az (politika) nagyon jó fej volt Ő is meg természetemből adódóan én is.
Van egy közös ismerősünk, neki a telefon számát kérném el tőle, de amikor hívtam kinyomta (vizsgáztatott gondolom) ,felhívtam esti órákba (20:00 elött) akkor nem vette fel, ma már láttam is, hogy oktatott ezért néztem az időt és kb. óra végén amikor már a telephelyen van felhívtam, nem vette fel, vissza sem hív. Egyébként is oktatás közben szokott telefonálni, nekem is megengedte mindig.. ( kihangosítva)
Nem adtam rá okot, hogy haragudjon rám, a számom lehet törölte, de akkor felvehetné.. én nem értem..
Fontos lenne a közös ismerős száma, de valahogy nem vesz rá a lelkiismeret, hogy másik kártyámról hívjam fel, ha felveszi neki kínos.. egy remek ember, nem akarom szégyenbe hozni.
:(
Máshogy nem tudom meg a számát, mert a teljes nevét nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!