Lányok, nők. Szerintetek milyen egy papucs férfi?
"#6 és ez miért baj?"
Ez nem férfias viselkedés.Néha a nők igénylik,hogy elhatározz valamit és kitarts mellette,még akkor is,ha az a nő akarata ellen megy.Jó,persze azért ne legyen full baromság,szóval ezt mérlegelni kell.
Keresik az egyéniséget a férfiban.Aki mindent ráhagy a nőre,arra nem tudnak felnézni.Olyan mintha a nő saját magával lenne párkapcsolatban...
Szerintem az a papucs akinek nincs önneló döntése.
Volt ilyeb pasim és idő útán nagyon is idegölő volt,hogy meglérdeztem mit akar enni válasz: rádbizom.nem tom
Hova akarsz menni: mindegy dönts te.
Akarsz jönni (program)?: Mindegy. Ha te akarod.
És mindenre ilyen válaszai voltak. Akármit kérdeztem mindent én döntsek el ő neki mindegy. Ilyen semmilyen volt. Egy bábu jutott eszembe rolla folyton. Neki az is mindegy lett volna szerintem ha eltűnök és évekig nem hívom. Szerintem ilyen egy papucs. Se vélemény ,se önáló gondolat.
"Se vélemény ,se önáló gondolat."
Pontosan. És ez a másik kőkemény kihasználása egyébként: nem akarok gondolkozni, nem akarok dönteni, szervezd meg az életem, csinálj meg helyettem mindent te.
Nagyon unalmas és kiábrándító az ilyen kapcsolat, leszívja az ember energiáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!