Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, nők. Szerintetek...

Lányok, nők. Szerintetek milyen egy papucs férfi?

Figyelt kérdés
Tetszik, ha ilyen egy férfi?

2019. júl. 14. 14:48
1 2
 1/17 anonim válasza:
50%

Mindenki máshogy van ezzel valakinek bejön ,ha papucs a párja.

Nekem személy szerint nem jön be taszítónak tartom

2019. júl. 14. 14:59
 2/17 anonim ***** válasza:
53%

Anyám mostani férje nagyon jó példa erre.

Elvette ezt a vén ri...ot, akivel szerintem életében először szexelt, úgy 46 évesen.

Az ágyba viszi anyámnak a reggelit, ő főz, vezeti a háztartást, dolgozik és elnézi, ahogy anyám még a fürdést is elhanyagolja és egész nap az ágyban fetrengve nyomkodja a gépet, játszik ilyen nyomorult facebookos játékokkal.

Miközben vinné a bank a lakást. Miközben ha épp a férjnek nincs energiája már semmit csinálni, megül a mocsok mindenhol. Miközben anyám már szexet se ad neki.

És egyáltalán nem gondolkodott el a váláson ez a férfi, ő nagyon boldog így.

Na ez egy iskolapéldája annak, milyen egy papucs.

Amíg ott laktam tiniként, minden nap hányingerem volt az egésztől. El is menekültem, amint tudtam. Azóta se néztem vissza.

2019. júl. 14. 15:09
 3/17 anonim ***** válasza:
22%

“El is menekültem, amint tudtam. Azóta se néztem vissza.”

Akkor mégis honnan tudod, hogy hogyan élnek? Meg azt, hogy anyád mennyit szexel. Még a gondolat is beteg, hogy te ilyesmit fejben tartasz, fordulj pszichológushoz, kérlek.

2019. júl. 14. 15:16
 4/17 anonim ***** válasza:
61%

Nehéz volt papírvékony fal mellett nem tudni. Utáltam is. Eleget éltem velük. Plusz apám (sajnos) beszélt ezekről a dolgokról is, mikor próbáltam megérteni, miért gyűlölték meg egymást és miért viselkedett úgy velem is, mint az állat a fater - na hát anyám nem különösebben az az odaadó feleség típus viszont az érzelmi manipuláció mestere.

De örülök, hogy kiragadtad a lényeget. :)

2019. júl. 14. 15:24
 5/17 anonim ***** válasza:
25%

A papucs férfi a gyakorlatban kb. ezt jelenti:

"Lusta vagyok és igénytelen, bele.szarok mindenbe, ráhagyom az asszonyra, hogy szervezze az életünket, döntsön mindenben, vállalja ő a felelősséget. Én meg majd néha pofátlanul zsörtölődök, meg panaszkodok a haveroknak/anyósnak, hogy milyen zsarnokkal élek, és a többiek meg bőszen bólogatnak. "

Klasszikus koreográfia, és meglehetősen undorító.

2019. júl. 14. 17:33
 6/17 anonim ***** válasza:
66%
Mindenbe hagyja hogy a nő mondjon meg mindent, ő irányítson. Ha valami nagyon pici baja van a nőnek rögtön rohan hogy mit csináljon.
2019. júl. 14. 17:36
 7/17 anonim ***** válasza:
15%
Papucs férfi = csak ülve mer pisikélni otthon, mert fél az asszonytól
2019. júl. 14. 17:55
 8/17 A kérdező kommentje:
#6 és ez miért baj?
2019. júl. 14. 18:13
 9/17 anonim ***** válasza:
49%

- A papucs férfi nem hajlandó kitalálni és megszervezni egy nyaralást, de panaszkodik, hogy mindig oda mennek, ahová az asszony akar.

- Életében egyszer sem takarította még ki vécét, de morog, hogy ülve kell pisilnie.

- Mindenre azt válaszolja a gyerekének, hogy nekem mindegy, kérdezd meg anyádat.

- A nő a belét kidolgozza mellette, de van képe a háta mögött szidni. (Ha nem is köszöni meg, legalább annyi gerince lenne, hogy kussban marad.)

2019. júl. 14. 18:22
 10/17 anonim ***** válasza:
Nálam a papucsság ott kezdődik, ha egy "férfi" azért nősül, mert különben nem találna nőt magának.
2019. júl. 14. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!