Az mennyire gáz, gyerekes ha egy 21 éves fiúnak egy anime karakter a példaképe?
Nem?
Az anime elég mainstream, főleg, hogy mennyi híresség vallotta be, hogy ők is néznek animét.
Pl. Elon Musk, milliárdos, az egyik ilyen találkozóján vagy min még Kakeguruis póló is volt rajta.
Sok animekarakterben amúgy több olyan - hangsúlyozom elérhető, szóval nem lehetetlen - tulajdonság is megvan, ami egy csomó emberből hiányzik, éppen ezért tökéletes példaképek, attól még, hogy fiktív karakterek. Szóval hajrá.
“kezdj el barátnőt felszedni, új baráti kapcsolatokat keresni,”
Az nehéz lesz.Eddigi életem során soha nem voltak barátaim.Általános és középiskolában is kiközösítettek,szivattak.Megtanultam hogy erősnek kell lennem,hogy meg tudjam magam védeni,hiszen az egész világgal kell szembeszállnom,mindenki ellenem van.Nekem kell lennem a legerősebhnek,ha túl akarom élni.
Ha valakit a barátomnak hittem,az elárult.
Nem hiszek a barátságban.Jiren megmondta,hogy a barátság és a bizalom jelentéktelen dolgok,könnyen véget lehet vetni.Ezt én is megtapasztaltam már évekkel ezelött.Én akarnék barátokat,de megtapasztaltam,hogy jobb távol tartani magam az ilyen dolgoktól,mert csak fájdalmat és csalódást okoznak.
" Megtanultam hogy erősnek kell lennem,hogy meg tudjam magam védeni,hiszen az egész világgal kell szembeszállnom,mindenki ellenem van "
Azért mert a múltban a barátok sok sok fájdalmat okoztak neked attól még nincs mindenki ellened és nem kell az egész világgal szembeszállnod, hatalmas butaságokat írsz. Nem az a gyerekes hogy 21 évesen példaképed egy anime karakter hanem te magad gondolkozol úgy mint egy gyerek.
" Nem hiszek a barátságban.Jiren megmondta,hogy a barátság és a bizalom jelentéktelen dolgok,könnyen véget lehet vetni "
A valóságba vissza kellene térned mert itt a dolgok nem úgy működnek mint egy animében. A barátok és a bizalom nem jelentéktelen dolgok. Barátok és barátnő illetve szórakozás és elfoglaltság nélkül ahogyan már írtam neked a magány felfog őrölni. Én azt szűrtem le az eddigi írásaidból hogy nagyon magadba vagy fordulva, és nagyon szomorú ember vagy. Nagyon nem kellene hogy így éld az életedet mert csak fokozódni fog a jelenlegi szenvedésed. Ha már Jirent követed akkor hozzál magadból felszínre annyi erőt hogy kezdj el a valóságba élni és gazdagítani az üres,magányos,szomorú életedet olyan dolgokkal amik boldoggá tesznek és ezt a legnagyobb jó indulattal írom neked mert jól láthatóan nagyon rossz felé haladsz.
“Barátok és barátnő illetve szórakozás és elfoglaltság nélkül ahogyan már írtam neked a magány felfog őrölni. ”
Nem én választottam a magányt.Így alakult az élet.Soha sem sikerült barátokat szereznem.Csak érdekkapcsolatok voltak.Mindenki elárult,kihasznált,eltűnt az életemből.Már hosszú évek óta próbálok barátokat szerezni,sikertelenül.
1 éve tart ez az állapot,hogy teljesen egyedül vagyok és a kutya sem szól hozzám.De így is jobb,mint álbarátokkal,akik folyton szivatnak és csicskáztatnak.
Szórakozásra nincs igényem és időm sem.A szabadidőmet az edzés tölti ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!