Adjak a 11 éves lányomnak 20-30 ezer forint zsebpénzt nyárra?
Figyelt kérdés
Csak csipszet vásárol, meg édességet.2019. júl. 12. 10:30
21/24 anonim válasza:
19: 30ezer forintból lehet venni kb 95-100 nagy zacskós olcsóbb chipset, annyi a boltok polcain nincs ugyhogy simán. De gondolom fájt volna pár másodpercet gondolkozni mielőtt elkezdesz feleselni.
22/24 anonim válasza:
21
Annyi csipsz kitolt egy teherautot? Nem wagonr+ rol volt szo hanem teherautorol nagyokos.
19voltam
23/24 anonim válasza:
Én 17 évesen zsebpénzt se kapok😂
24/24 anonim válasza:
Ennyit csokira-csipszre nem adnék. Arra nagyon soknak találom. Még lehet, hogy ruhavásárlásra is soknak tűnik. Ennyit szerintem nem adnék. Bár, ha tehetősebbek vagytok, és tudnád nélkülözni azt a pénzt... De mondjuk édességre tuti nem. Inkább elmennék vele vásárolni, és szereznék neki olyan ruhákat, vele együt, amiben jól érzi magát. Csak csipszre meg édességre nem kell neki ennyi. Gyűjtögetni talán meg egy ennyi idős gyerek nem tudja, lehet, hogy gyorsan feléli. Tehát töredéket adnám, és nem előre odaadnék neki X összeget; na jó, de, odaadnék, de nem ennyit tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!