Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki emlékszik még ezekre?...

Valaki emlékszik még ezekre? (90-esek)

Figyelt kérdés
Barbies újság? Pokémon tazo? Yugioh kártya? Emlékszem számunkra még az volt a legnagyobb érték mikor különleges "játékot" találtunk a chipsünkbe. Danonino jégkérmpálcikái. Az volt a legmenőbb gyerek akinek a legtöbb fajtája volt. 2000es évek után még a jékrém alatt is shrekes volt a pálcika. A müzlikhez shrekes ajándék járt. Mekkora értékek voltak ezek akkoriban.. Még a kindertojás figurákat is mindenki értékelte, gyüjtögette. Nem volt se számítógép,se telefon se drága játék(ajándék) mégis ebből a korszakból vannak a legszebb emlékeim. Olyan más lett 20 év alatt a világ. Már a babák tableton nőnek fel. Szerintem kezd elkorcsulni ez az egész. Nem az emberek hibájának tartom, bevallom én nem tudnék ma telefon nélkül élni. De minden annyira más lett még egy fiatal szemszögéből is.
2019. júl. 11. 10:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
64%

Vicces, hogy a korabeli felnőttek ugyanúgy nyavalyogtak, mint a kérdező, hogy a mai fiatalság ELKORCSOSUL. Régen igazi háziállatuk volt a gyerekeknek, tanultak is felelősséget, de ezek a mai kölkök csak tamagocsiznak!

Nem, nincs elkorcsosulás, ezt így tök ciki szajkózni. Változás van, többnyire jó, néha rossz irányban.

A színváltós pelusos babákat Magic Babának hívták, minden játékboltban lehetett kapni egyenként vagy csomagban. Volt sellő változata is, aminek a farka színeződött el.

2019. júl. 11. 21:49
 22/27 anonim ***** válasza:
Barbie újságra arra gondoltok, amiben a fotóképregény volt?
2019. júl. 11. 22:15
 23/27 anonim ***** válasza:
Igen :D Barbie magazin. A barbie-k le voltak fotózva különböző szituációkban, felé volt írva mit mondanak.Mint egy képregény így van :) Még most is van szerintem valami ilyesmi.
2019. júl. 11. 22:21
 24/27 anonim ***** válasza:

A "mai fiatalok" pedig erre a korszakra fognak ugyanígy emlékezni, ahogy mi a miénkre. :)

Egyébként én a Bravo újságot gyűjtöttem. :D meg emlékszem a kosaras kártyákra, a matrica albumokra, tamagochira, Furby stb.

Ami viszont nagyon hiányzik, az hétvégente reggel a Disney mesék: Chip & Dale, Tom & Jerry, Mickey egér, Goofy, Plútó, Dagobert bácsi, Gumimacik.

Meg a Kölyök klub. :D

Egyébként szeretettel ajánlom mindenkinek a keszthelyi retro múzeumot. :D meg fogtok lepődni, már a "mi időnk" játékai is ki vannak állítva.

2019. júl. 11. 23:06
 25/27 anonim ***** válasza:

Úh, a Bravo! Meg az IM!

Amikor egy gigaposzternek csak 1-1 darabja volt az aktuális újságban, aztán ugyanabban az újságban mentek a csere-bere hirdetések, h kinek melyik részlet van meg... :D

2019. júl. 12. 09:48
 26/27 anonim ***** válasza:

Most megtaláltam pár ilyen Barbie-képregényt neten, nosztalgiázom :D

#24 de jó, ezt meg fogom nézni :) más országokban láttam már retró múzeumot, amiben gyerekkorom tárgyai voltak (ex-keletnémeteknél, lengyeleknél), de magyart még nem :)

2019. júl. 12. 15:14
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Visszajöttem! x)

Ez már nyilván nem általános dolog, csak eszembe jutott, h anno szétoltottak az angolos osztálytársaim (én németes voltam), hogy az IM az nem “im”, hanem “ájem”... szerintem meg az Ifjúsági Magazin rövidítése volt, szal csakazértis “im”-et mondtam. Ma sem tudom, kinek volt igaza... 😂

2019. júl. 12. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!