Valaki emlékszik még ezekre? (90-esek)
Vicces, hogy a korabeli felnőttek ugyanúgy nyavalyogtak, mint a kérdező, hogy a mai fiatalság ELKORCSOSUL. Régen igazi háziállatuk volt a gyerekeknek, tanultak is felelősséget, de ezek a mai kölkök csak tamagocsiznak!
Nem, nincs elkorcsosulás, ezt így tök ciki szajkózni. Változás van, többnyire jó, néha rossz irányban.
A színváltós pelusos babákat Magic Babának hívták, minden játékboltban lehetett kapni egyenként vagy csomagban. Volt sellő változata is, aminek a farka színeződött el.
A "mai fiatalok" pedig erre a korszakra fognak ugyanígy emlékezni, ahogy mi a miénkre. :)
Egyébként én a Bravo újságot gyűjtöttem. :D meg emlékszem a kosaras kártyákra, a matrica albumokra, tamagochira, Furby stb.
Ami viszont nagyon hiányzik, az hétvégente reggel a Disney mesék: Chip & Dale, Tom & Jerry, Mickey egér, Goofy, Plútó, Dagobert bácsi, Gumimacik.
Meg a Kölyök klub. :D
Egyébként szeretettel ajánlom mindenkinek a keszthelyi retro múzeumot. :D meg fogtok lepődni, már a "mi időnk" játékai is ki vannak állítva.
Úh, a Bravo! Meg az IM!
Amikor egy gigaposzternek csak 1-1 darabja volt az aktuális újságban, aztán ugyanabban az újságban mentek a csere-bere hirdetések, h kinek melyik részlet van meg... :D
Most megtaláltam pár ilyen Barbie-képregényt neten, nosztalgiázom :D
#24 de jó, ezt meg fogom nézni :) más országokban láttam már retró múzeumot, amiben gyerekkorom tárgyai voltak (ex-keletnémeteknél, lengyeleknél), de magyart még nem :)
Visszajöttem! x)
Ez már nyilván nem általános dolog, csak eszembe jutott, h anno szétoltottak az angolos osztálytársaim (én németes voltam), hogy az IM az nem “im”, hanem “ájem”... szerintem meg az Ifjúsági Magazin rövidítése volt, szal csakazértis “im”-et mondtam. Ma sem tudom, kinek volt igaza... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!