Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki emlékszik még ezekre?...

Valaki emlékszik még ezekre? (90-esek)

Figyelt kérdés
Barbies újság? Pokémon tazo? Yugioh kártya? Emlékszem számunkra még az volt a legnagyobb érték mikor különleges "játékot" találtunk a chipsünkbe. Danonino jégkérmpálcikái. Az volt a legmenőbb gyerek akinek a legtöbb fajtája volt. 2000es évek után még a jékrém alatt is shrekes volt a pálcika. A müzlikhez shrekes ajándék járt. Mekkora értékek voltak ezek akkoriban.. Még a kindertojás figurákat is mindenki értékelte, gyüjtögette. Nem volt se számítógép,se telefon se drága játék(ajándék) mégis ebből a korszakból vannak a legszebb emlékeim. Olyan más lett 20 év alatt a világ. Már a babák tableton nőnek fel. Szerintem kezd elkorcsulni ez az egész. Nem az emberek hibájának tartom, bevallom én nem tudnék ma telefon nélkül élni. De minden annyira más lett még egy fiatal szemszögéből is.
2019. júl. 11. 10:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
A fél gyerekkorom azzal telt, hogy Legóból birodalmakat építettem és Kinder figurákkal játszottam el mindenféle történeteket :D A másik fele pedig azzal, hogy kinn játszottam az udvaron, az utcában és a közeli kiserdőben vagy olvastam. A Xénás és Sailor Moon-os szerepjáték nagy kedvenc volt. A többire is emlékszem, de a felsoroltak közül csak Taz kártyákat gyűjtöttem.
2019. júl. 11. 13:52
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, a tamagocsit hogy felejthettem ki?! A testvérem hisztizett, hogy neki az kell és Karácsonyra kaptam én is, de én tökre féltem tőle, hogy meghal :D (Kb 8 éves lehettem)

Éjszaka folyton meghalt, egyszer volt olyan, hogy nőtt, de aztán meghalt. Egyszer úgy halt meg, hogy a testvérem épp frizurát csinált nekem az a xar meg elkezdett püttyögni és mire kész lett a hajam, addigra meg is halt :D

Volt egy gombja, amit hurkapálcával vagy ceruzaheggyel lehetett benyomni, hogy újraélesszük.

Az osztályteremből ki volt tiltva. Aztán 9 éves koromra már senki sem hazsnálta és ment a fiókba.

13 éves koromban valahogy előkerült és nosztalgiából elkezdtem vele játszani... Hajnali háromkor is püttyögött. A volt mostohahúgomnak adtam, aki először örült neki, hogy milyen menő játék, aztán, amikor felverte éjszaka, rájött, hogy annyira nem is tetszik neki. :D

És most mindenki írja le, milyen állatkája volt Tamagochi-ban :D

Jaj, arra a (MŰKÖDŐ) karórára emléketek, aminek a tetejét fel lehetett nyitni és a belsejében rágógumi volt?

2019. júl. 11. 14:05
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy emlékszünk. :P

És a hőre változó színű pelenkájú kis babák/figurák megvannak? Hangulatgyűrű, cukorkarkötő/óra/nyaklánc? Meg a tetkónyaklánc/tetkókarkötő? Meg azok a kis műanyag, mindenféle színű minicumik, amit mindenre ráaggattunk (cipőfűző, hajgumi, táska, stb...).

Még azok a színes kis izék jutottak eszembe, amit a bringa küllőjére kellett pattintani, és jó kis hangja lett tőle a biciklizésnek. x)

Jah és persze a jó kis walkman, volt hozzá 2 minihangszóróm, konkrétan fél nyarakat töltöttem egy fán a kertben, felszigszalagozott walkman-nel, természetesen saját válogatáskazit hallgatva, meg az épp szimpi könyvemmel/újságommal. :)

Aztán amikor bejöttek a discman-ek, és állandóan megakadt a zene, ha buszon hallgattad, minden kis döccenésnél... x)

2019. júl. 11. 16:52
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Jojó - szigorúan a villogós? :)
2019. júl. 11. 16:54
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt a babát mondod amit be kellett rakni a fagyasztóba és kiderült, hogy fiú vagy lány? Nekem olyanom volt :D

Na meg a hangulatgyűrű igen :D

2019. júl. 11. 18:18
 16/27 anonim ***** válasza:

Igen, pont azt! :)

Meg a hangulatgyűrű, ami ugye szintén hőre változott, szal télen mindig mérgesek, nyáron meg vidámak voltuk. :D

2019. júl. 11. 19:30
 17/27 anonim ***** válasza:

16, nekem most hangulatnyakláncom van :D

A pelusosat hol lehetett kapni? Én emlékszem vízbe kellett tenni a pelusánál és úgy tudtad meg a nemét. Volt is nekem, csak nem emlékszem hol volt kapható.

Egy időben voltak a játékok aminek szárnya volt és ha feldobtad, pörgött a szárnya és repült, Burgerben adták.

Hústoronyra emlékszik vakaki? :)

2019. júl. 11. 19:50
 18/27 anonim ***** válasza:

Menjmár, hangulatnyaklánc is van? Behalok! xD

A figurákat nemtom, hol lehet(ett) kapni, gyerek voltam (‘87-es vagyok), szal csak úgy kaptam... :/ :)

A szárnyas játék viszont nekem nincs meg, nekünk akkoriban luxus volt Burgerbe meg Mekibe járni... :P

2019. júl. 11. 20:00
 19/27 anonim ***** válasza:

Hangulatnyaklánc?? De menőő :))

Nem tudom hol lehetett a pelusosat kapni, kicsi voltam mikor ezzel szórakoztunk :)

Burger King meg nem volt sajna a városunkban nagyon sokáig, úgyhogy én abból kimaradtam.

2019. júl. 11. 20:01
 20/27 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is ez a gomd, 1990-ben születtem és én is csak emlékszem, hogy a pelusossal játszottam, de hogy honnan kaptam, az nem rémlik.

Ez egy szétnyitgató barátságnyaklánc is egyben (amibe lehet tenni pl képet, bár az enyém üres). Két hangulatnyaklánc volt egy csomagban és az egyik a nyolc éves unokahúgomé, a másik az enyém. <3 A Tesco-ban árulják.

2019. júl. 11. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!