Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok hangulata miért...

A lányok hangulata miért ingadozik egyfolytában?

Figyelt kérdés

Ez párkapcsolatnál és sima barátságnál is megfigyelhető.Egyszer tök kedves,máskor meg tiszta bunkó.

A tököm tele van már ezzel.Stresszessé teszi az egész kapcsolatot.Én már nem is merek neki írni mert ki tudja most épp kedves vagy bunkó lesz.Ezen stresszeljek hogy most mit fog válaszolni.

Soha nem működött hosszú távon a barátkozás egy lánnyal pont ez miatt.

2019. júl. 10. 21:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%
Mert megtehetik. Sok lányt körülrajonganak kiskora óta a srácok, szóval a viselkedését ilyen téren úgy alakítja, ahogy csak akarja. Úgyis lesz valami palimadár, aki elviseli... Ha megnézed, a határozottabb srácok mellett nem ilyen lányokat látni. Nekem is volt már olyan barátnőm, aki próbálgatta ezt a dolgot, hisztizett, de simán otthagytam az utcán. 2-3 hét alatt abbahagyta.
2019. júl. 10. 22:37
 12/15 he84 ***** válasza:
9%
Vagy ilyen lányokat fogtál ki kérdező, vagy te rontasz el mást, ha valóban ok nélkül mind ilyen veled. Ettől még nem kizárt, hogy némelyiküknek meglehetett a mensije, ami nálunk nőknél valóban olykor eredményezhet hirtelen hangulat ingadozásokat. És egyetértek, hogy inkább férfiakra jellemző, de nem minden férfia. A nők közül biztos kevesebbre a férfiakhoz képest.
2019. júl. 10. 22:39
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Te loholsz utána, mint egy pincsi. Veled van a hiba.
2019. júl. 11. 10:12
 14/15 anonim ***** válasza:
86%
Lehet,hogy a neveltetésük miatt.a nők általában kettős kötésben élnek.legyen kedves,nőies,de ne kvás,mert azt elìtéli a környezete, ugyanakkor mutassa ki a valódi érzelmeit is,mert legyen őszinte is stb.ebbe többé-kevésbé belebolondulnak mert nem könnyű igy élni
2019. júl. 11. 20:58
 15/15 A kérdező kommentje:

Ja amúgy megmondtam neki,hogy hagyjuk a francba ezt az egészet,mert látom hogy nem bír engem.De akkor meg hirtelen megint kedves lett és folytatni akarja.De most megint bunkó

2019. júl. 11. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!