Hölgyektől kérdezem: Hogy viselitek, mikor egy csapat melós mellett mentek el, akik aztán a maguk módján tetszést nyilvánítanak?
Füttyögnek, cuppognak, beszólogatnak. Ilyenkor mit tesztek? Mentek tovább vagy visszaszóltok? Nekem kolléganőim mesélték a sztorijaikat, mert a közelben építkezés folyt és nekik bőven kijutott ilyesmiből. Volt aki komolyan helyrepakolta a melósokat, aztán azok visszavonultak, talán meglepődtek a határozott fellépéstől.
Két kolléganőm viszont együtt ment hazafelé egy darabig, ott meg a piros lámpánál várakozó kisbuszban néhány kisebbségi munkásembör kezdett el ordibálni... Kolléganőim persze szaporázták lépéseiket....
Nekem érdekes, de megmosolygtatokat szolnak be.
Pelda: volt amikor elmentem mellettük es elkezdte énekelni az egyik, asszem a szerelmes lennék, beléd leszek dràga, vagy ilyesmit, vagy màsszor azt hallom hogy "ja, ez télleg szép" meg ilyesmiket.
Kerülnöm nem kellett eddig öket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!