Hölgyektől kérdezem: Hogy viselitek, mikor egy csapat melós mellett mentek el, akik aztán a maguk módján tetszést nyilvánítanak?
Füttyögnek, cuppognak, beszólogatnak. Ilyenkor mit tesztek? Mentek tovább vagy visszaszóltok? Nekem kolléganőim mesélték a sztorijaikat, mert a közelben építkezés folyt és nekik bőven kijutott ilyesmiből. Volt aki komolyan helyrepakolta a melósokat, aztán azok visszavonultak, talán meglepődtek a határozott fellépéstől.
Két kolléganőm viszont együtt ment hazafelé egy darabig, ott meg a piros lámpánál várakozó kisbuszban néhány kisebbségi munkásembör kezdett el ordibálni... Kolléganőim persze szaporázták lépéseiket....
Ha muszáj elmenni mellettük, akkor minél gyorsabban, ignorálva mindent, esetleg eljátszom, hogy telefonálok, vagy tényleg felhívok valakit.
Ha meg tudok, kerülök. Volt már, hogy a húgommal mentünk valamerre, ő már messziről mondta, hogy kerüljünk, tele van faaszokkal a hely, mondom, áh, dolgoznak, de nem csak egy dolgozott, 6 másik meg nézelődött, már látszott rajtuk, hogy alig várják, hogy megijesszenek, mondtam, oké, nekem ez nem megy, kerülünk.
Nekem szerencsére olyan arcizmokat adott a jó isten, hogy képes vagyok olyan undorral ránézni valakire, hogy inkább elmegy a közelből. Nem pazarolja a "bókjait" egy flegma p...ra :D :D hálisten!
Amúgy gondoltam egyszer kipróbálom azt, amit Miranda csinált a Szx és New Yorkban. Elege lett és oda ment a munkáshoz, hogy na akkor gyerünk d..gj meg! Ne csak a szád járjon. Mi van csak erre vagy képes? És a csávó szégyenkezve mondta, hogy normális vagy? Nekem családom van. Szerintem a legtöbb tényleg ilyen a valóságban is. Amég elég távolságra van a nő a szájuk csak addig nagyon nagy.
Abszolút nem foglalkozom velük. Még a tempómon se vagyok hajlandó ilyen alja férgek miatt változtatni. Néha van, hogy ezt a véleményem egy nézésbe sűrítve közlöm, végig mérem őket undorral és megvetéssel. Ha meg épp rossz napom van, beugatok, bemutatok. De ez ritka. Ezeknek a tipikus munkásembör alakoknak semmi intelligencia nem szorult a fejükbe, úgyse fogják fel a többi ember valós reakcióit, azt látják bele, amit ők akarnak. Úgyhogy kár a gőzért.
Azt sajnálom csak, hogy az ilyen suttyók alapján ítélik meg az építkezésen dolgozó munkásokat. Pedig akad köztük valódi szakember is, aki nem viselkedik ilyen közönséges módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!