Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen szégyenlősek az...

Miért ilyen szégyenlősek az emberek?

Figyelt kérdés

Itt a nyár,sok helyre járok és figyelem az emberek viselkedését és elég furcsának találom őket. A múlt héten voltam kint a közeli parkban. Egy 60 év körüli néni meg beleült a hintába és hintázott. Kora este volt , gondolom azt hitte hogy egyedül van , de engem nem látott meg. Kb 1 óra múlva összefutottam vele az egyik lakótelep előtt és akkor megkérdeztem hogy jó volt hintázni? Erre ő zavarba jött.

Tegnap előtt pedig a fürdőben voltam , egy lány akkorát csobbant hogy egy bácsi teljesen vizes lett,pedig messze volt a medencétől. A bácsi pedig nagyon mérges lett és egy szendvicset dobott a lányra. Tiszta olyan lett a lány arca,étel maradékos. Nem sokkal később megkérdeztem a lánytól hogy mire volt ez jó? Azt mondta hogy sajnálja és elpirult.

Ma pedig volt egy srác aki sétálgatta a kutyáját. Megkérdeztem tőle hogy meg szabad simogatni? Azt mondta hogy igen. Sajnos azt is észre vettem hogy nagyon sovány a kutya. Láttam a srácon hogy szégyenli a dolgot. Nem sokkal később pedig elszökött a gazdájától és utánam futott a kutya. Az én kutyám lett és rengeteget kap enni és már nem sovány. Lehetséges hogy megérezte a kutya hogy én jobb gazdája leszek? Mindenesetre én elég szégyenlősnek látom az embereket. Ti szerintetek?

2019. júl. 5. 18:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mennyi idő alatt találtad ki? Jó sztori, lassan színdarabokat is írhatsz.
2019. júl. 5. 19:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek a 11-essel, született tehetség vagy, lassan már te írhatod a Családi titkok gyanújának árnyékában c. műsor következő epizódjának forgatókönyvét.
2019. júl. 5. 20:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Kutya Gyorshízlalda - a musical 🤣🤣🤣
2019. júl. 5. 20:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg menj el dramaturgnak, ez a te szakmád!
2019. júl. 5. 22:18
 15/15 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a kettes történet fura. Strandon voltatok, a lány csobbant, a bácsi volt szemét vele, amiért megdobálta szendviccsel, de akkor miért a lányt vontad még kérdőre? Szegény csak még rosszabbul érezte magát... volna, ha igaz lenne a történet. Ettől függetlenül még mindig kíváncsi vagyok, h elméletben is miért őt kellett leszúrni.
2019. júl. 5. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!