Te sajnálod azokat az embereket akik csakis a saját hülyeségük miatt hal vagy sérül meg?
Most itt nem az extrém sportolókra gondolok, hanem aki kb. direkt hal meg. Például valahol daruznak és le van zárva a terület, plusz emberek figyelik hogy senki nem menjen a daru alá. Valaki mégis alá akar menni, átlépi az kerítést és kiabálnak neki hogy menjen onnan, de az illető csak azért is a daru alá megy, majd a köteg ráesik és meghal.
Vagy valaki a panel tetejének a szélén ugrál.
Az ismerősöm járó láncfűrészen akart láncot cserélni, könyöktől lefelé amputálni kellett.
Még egy példa mikor valaki a 6 sávos bekötő úton akar átmenni hogy spróróljon 100 métert.
Igen, én sajnálom Őket annak ellenére, hogy maguknak okozták...
Attólmég ugyanúgy szenvednek, ami nem jó.
De azért egy fokkal mégis jobbez így, mintha más sérűlne meg miattuk.
Miért kellene sajnálni?
Így is túl sok ember van és túl sok a veszélyesen buta.
Ha valami közelibb ismerősömmel történt volna hasonló, akivel jóban voltam, őt sajnálnám, de egyébként olyanok halálhíre, akiknek addig a létezéséről se tudtam, egyáltalán nem hat meg.
Az utolsó példában szereplőt mondjuk valamennyire meg tudom érteni, nem ismerek olyan embert, aki ha tehetné, ne próbálná lerövidíteni az utat és komolyan képes lenne a 100 m-re lévő lámpához átsétálni, mikor a pár m-re lévő szemközti járdára is simán át tudna szaladni, mikor épp nem jön semmi..Persze az már más kérdés, ha valaki nem képes azt se megvárni, amíg elmennek a kocsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!