Most itt fekszek a strandon, nagyon zavarnak a szőrös hónaljú nők, bennem van a hiba?
Figyelt kérdés
Egyszerűen elmegy a kedvem az egész naptól.2019. jún. 29. 09:08
11/22 anonim válasza:
Nő vagyok,szőrös a hónaljam,pont le kaksizom a véleményed. :P
12/22 Clay Morrow válasza:
Nagyon érdekes mentalitású emberkék írogatnak ide, naponta háromszor zuhanyoznak, de azt a szőrcsomót nem vágják le, aha :D (és mindjárt jönnek, hogyha annyit mossák-minek levágni ugye..)
13/22 anonim válasza:
Fogjátok már fel hogy ez a 21. század. Ma már igénytelenség a szőrös hónalj, főleg a strandon, főleg a nőknek
14/22 anonim válasza:
Van egy rossz hírem: manapság újra kezd divatba jönni a természetes testszőrzet. Lehet, hogy 5 év múlva mindenkinek lesz. :) (Ahogy pár évtizeddel ezelőttig is volt mindenkinek, akkor az számított természetesnek!)
15/22 A kérdező kommentje:
a hideg kiráz a női hónalj kutyától ha divatba jön ez a maszkulin igénytelen stílus akkor elmegyek szerzetesnek.
2019. jún. 29. 12:10
16/22 anonim válasza:
#13 igen, főleg a nőknek? És főleg a férfiaknak mi? Sok pasas elvárja a nőtől a teljes ápoltságot, igényességet, amivel nincs is gond, a gomd azzal van, hogy közben saját maga olyan mint egy ősember.
Amúgy részemről borotválkozok, de pont ezt utálom a strandon: azokat a kocsányon logó szemű, bámuló pasikat, akik azt hiszik, a strand valamiféle társkereső hely.
17/22 anonim válasza:
Nagyon finom az, csak a megfelelési kényszerűek borotválják csupaszra.
18/22 anonim válasza:
És akinek csak a puncija szoros az is baj? Nekem a honlapján csupasz, punci viszont szoros.
25/l
20/22 A kérdező kommentje:
engem csak a hónalj zavar és csak ha látom
2019. jún. 29. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!