A motorral vagánykodó pasik tudják hogy valójában nevetségesek?
Itt Egerben bejönnek a belvárosba a sétálóutcák közelébe csak azért hogy brutál hangosan húzogassák a gázt.
Körbemennek a parkolóban, nézik hogy vajon ki bámulja őket, amikor fiatal csajokat látnak akkor meghúzzák a gázt hogy üvöltsön az a kétkerekű rakás sz*r.
Mikor jut el az agyukig, hogy:
- rajtuk kívül senki nem kíváncsi a motorjukra
- már nem a 90-es évek elején vagyunk amikor egy leparkolt motort körbeállták az emberek és bámulták mint valami csodát
- végtelenül nyomorult és szánalmas a motorral való "nakiafas*agyerek" vergődés
- és NEM, ismétlem NEM VAGY VONZÓBB PASI az idióta motorod miatt!!!!!!!!!!!!!
Hihető, hogy ez történt, viszont a leírásod alapján úgy tűnik, Te is alaposan megbámultad őket.
Szóval elérték amit akartak. :D
/különben ha engem valami nem érdekel, akkor azt nem bámulom, nem foglalkozom vele..../
Nem a szép motorral van a baj, hanem a köcsöggel, aki rajta ül. Oké, tud bőgni a motor. De ezt nem kell mindenkinek megmutatni.
Mondok egy másik példát: a Red Bull Air Race Budapesten. Hála Istennek, már megszűnt. Engem aztán nem lehet repülőellenességgel vádolni, tele van a polcom makettekkel, repülős könyvekkel, vitorláztam is, meg minden. De amikor megindult az a drága szép Besenyei Péter, és üveghangon dübörögve három napig baxta az anyját a házunk fölött, hogy azt hittem keretestül szakad be az ablak, hát kedvem lett volna kimenni a piacra, és venni a kínaiaktól egy gépágyút. Értem én, hogy lement a rakpartra X ezer ember meg a gyereke, akiknek ez hatalmas élmény volt, csak mellettük ott van még 2 millió, akiknek qvára nem! És hiába hoztak ide olyan repülőket, amiket Európában soha nem is láthattunk, ki sem mentem megnézni, mert annyira felcseszett, hogy a háromnapos hétvégénknet pokollá teszik.
Persze jobb országokban, ugye... Nálunk is törvénytelen lenne ez, konkrétan birtokháborítás. A második után bementem a kerületi jegyzőhöz birtokvédelmet kérni, mire csak nézett rám bociszemekkel, hogy "de hát a Red Bull..." Ki a faxomat érdekli a qva Red Bull, LESZAROM, nyugalmat akarok! Nehogy már egy multicég reklámeseménye fontosabb legyen, mint bármi!
Besenyeivel egyébként később találkoztam, meg is mondtam neki, hogy hova tegye az Extra 300-asát. Minden pilóta a repülés nagykövete, amit ő mutat belőle, azt látják az emberek. Ő is csak nézett meg hebegett, hogy "de hát sokan nézik..."
Neked nem tűnt fel, hogy "mindenki" vagánykodik valamivel? Az bármi lehet. Látható helyen tetkó, óra, cipő, telefon, autó. Három diploma, most szerzi a negyediket.
Figyelmet akar másoktól.
Ausztriában ha ezt meg halja a rendőr jó nagy büntetést kapsz érte, ezen felül még a motr is le foglalható és álltalában le is szokták, aztán jó sok euróért vissza kapja a gazdája természetesen kipufogó nélkül :-D
Magyarországon szerintem még kell várni pár évet mire ezt a szabályt be vezetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!