Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék teljesen jó,...

Hogyan tudnék teljesen jó, példamutató fiú lenni?

Figyelt kérdés

Régen, még az oviban, és általánosban nagyon agresszív, sokszor másoknak ártó fiú voltam, most már nem verekszem, mert az a célom, hogy szerethető legyek. a suliban kedves vagyok az emberekkel, azonban itthon a húgomat nem tudom elviselni, mert idegesítő, sokszor erőszakosan bánik a 3 éves öcséimmel, és úgy mindenkivel. Hogyan tudnám elviselni a hugomat, ill. hogy lehetek példamutató.

Én:16/F

A húgom:10/L

2019. jún. 27. 18:49
 1/6 A kérdező kommentje:
*?
2019. jún. 27. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Már az tisztelendő, hogy szeretnél pozitív irányba változni. Viszont a húgodat a szüleidnek kellene megnevelnie, persze te is megpróbálhatod "nevelgetni", mondjuk hogy elmagyarázod neki, hogy az erőszak nem jó, nem megy vele semmire és egyebek. A lényeg, hogy próbálj nyugodt maradni és higgadtan kezelni a dolgokat, hátha a húgod is átveszi tőled ezt a mintát és elviselhetőbb lesz. Meg amúgy beszélgethetnél vele erről.
2019. jún. 27. 20:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha a húgommal beszélek bármiről is, leordít, hogy hagyjál!
2019. jún. 27. 20:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha hozzászólok a húgomhoz, leordít, kioktat, bunkó stílusban szól hozzám, vagy egyáltalán nem szól hozzám, és tovább csinálja.
2019. jún. 27. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor lehet neked is így kéne viselkedned vele.. Próbáld ki, hogy te is bunkózol vele ha hozzád szól vagy épp akar valamit, és ha ezen megsértődik akkor megmondod, hogy te csak úgy viselkedsz ahogyan ő szokott. Hátha észreveszi magát.
2019. jún. 28. 00:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Először is, az erőszaktevéseidet fizikai fájdalom elviselésével kéne letörleszteni. Pl. úgy, hogy azoknak, akiknek testi-lelki sérülést, jellemtorzulást okoztál, fájdalmat okozzanak NEKED, úgy, ahogy ők akarnak, ahogy nekik jól esik.

...

Jaaa, hogy ezt már nem vállalod?!

Hááát, addig semmi nem fog változni. Csak magadnak marketingeled (kamuzod) be, hogy "jó útra tértél".

2019. júl. 18. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!