Jogosan követelem vissza a pénzem?
Figyelt kérdés
Az exemnek adtam kölcsön nem kis pénzt és mondtam hogy nem kell vissza adnia, majd kiderült hogy úgy mert kölcsön hogy a hátam mögött egy közös ismerősünkel kufircol, ebben az esetben jogosan kérem mégis vissza a pénzem??2019. jún. 27. 13:01
2/22 anonim válasza:
persze, mondjuk nem értem, ha "kölcsön adod", akkor miért ne kellene visszaadnia?
kérd vissza és ne hagyd annyiban!
3/22 anonim válasza:
Akkor tette ezt, amikor a párod volt és most derült ki? Mert a mostani viselkedéséhez nincs közöd, már nem vagytok egy pár.
4/22 anonim válasza:
ha az exed, mi köze a kölcsönnek a pasizásához/csajozásához??
5/22 A kérdező kommentje:
Tehát, ő időt kért, majd a hátam mögött kavart a közös ismerösünkel amikor jött pénzt adni, én barom meg mivel még szerettem adtam neki és mondtam hogy nem kell vissza adni.De akkor még nem tudtam hogy a hátam mögött elárul meg hazudozik.
2019. jún. 27. 13:23
6/22 A kérdező kommentje:
Bocs kijavitottam.
Tehát, ő időt kért, majd a hátam mögött kavart a közös ismerösünkel amikor jött pénzt kérni, én barom meg mivel még szerettem adtam neki és mondtam hogy nem kell vissza adni.De akkor még nem tudtam hogy a hátam mögött elárul meg hazudozik.
2019. jún. 27. 13:24
8/22 anonim válasza:
Jogosan, de ugysem fogja megadni.
9/22 anonim válasza:
Ha már egyszer azt mondtad, hogy nem kell visszaadni, akkor nem illik mégis visszakérni. Felejtsd el az exedet és tanulj a hibáidból.
10/22 A kérdező kommentje:
Az embert sem illik átbacni?Nem de?
2019. jún. 27. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!