Miért érzem magam ettől jól? 16l
Szóval most, hogy szünet van elkezdtem esténként futni, annak ellenére, hogy lusta vagyok és utáltam világ életemben a futást. Pár hete, vagy bármikor szóba jön tesin, hogy futni fogunk már a gondolattól minden bajok volt. Viszont le akarok fogyni végre, és ezért elhatároztam, hogy futni fogok, akkor is ha gyűlölöm. Ennek ellenére tökre élvezem, egész nap azt várom, hogy hűljön a levegő és menjek futni a közeli parkba. Persze néha kevesebbet futok, mint tesin, meg nem időre, mert nem túl jó az állóképességem, de még így is élvezem. Néha közben lassítok, vagy sétálok, hogy utána tovább tudják futni.
Szerintetek miért van ez? Lehet, hogy azért mert nem szól le a tanár, azért, hogy nem jó az általánosan elvárt eredményhez, amit csinálok?
a mozgás alapból jót tesz és jobban érzed magadat tőle, főleg ha olyan amit szeretsz is csinálni és nem kényszer
esetleg még kipróbálhatod a biciklizést, vagy ami talán még hatásosabb lenne az úszást, az jobban megmozgat és kíméli az izületeidet
Azért, mert az embernek mozognia kéne. Alapvető igénye van rá a testünknek, úgy mint a kajára.
Egy csomó hormon felszabadul amitől jobban érzed magad, javul az emésztésed, az alvásod, a tested kinyomja magából a mocskot meg a mérget úgy, hogy észre se veszed, stb. stb.
Nem a tanár a hibás, a probléma az, hogy eddig nem csináltad ezért nem tudott beállni az a fizikai változás se hormonálisan, se az izmaidban, se az agykémiádban amitől most kívánod. Lovagold meg, lökd ki magad. Megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!