Miért titulálnak strébernek, mert önszorgalomból nyáron is tanulok?
Figyelt kérdés
2019. jún. 26. 21:05
11/13 anonim válasza:
Én is végigtanultam a nyarakat, így tettem le több nyelvvizsgát, autodidakta módon való tanulással.
Amúgy meg, van egy olyan válasz,ha valaki azt mondja Rád, hogy stréber, hogy "Ma stréber, holnap a főnököd."
12/13 anonim válasza:
Ha az iskolai tananyagot, akkor az fakadhat görcsösségből, semmi értelme és káros.
Ha viszont pl idegen nyelvet, az hasznos és valószínűleg kedveled is az adott nyelvet / a nyelvtanulást.
Vagy pl kémia-biológiát, mert orvos szeretnél lenni.
Vagy programozást, mert fejlesztő szeretnél lenni.
A Te választásod legyen, amit tanulsz a nyáron, kedvtelésből tegyed, ne a szüleid kedvéért, ne a tanáraid kedvéért.
13/13 anonim válasza:
Most strébernek hivnak, aztán meg szerencsésnek :) mindkét esetben az irigységük beszél plusz az h tükör vagy nekik, lusták tanulni pedig tudják h eredménye lenne, de irigykedni könnyebb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!