Ismertek olyan embert aki keresi az alkalmat, hogy szinte mindenben hibát találhasson?
Figyelt kérdés
Persze tegyük szóvá mindannyian, ha ehetetlen a leves, rossz a színdarab stb. De olyanra gondoltam, aki direkt beleköt bizonyos dolgokba és rosszindulatúan, amikor az nem fedi a valós helyzetet.2019. jún. 26. 20:01
1/10 anonim válasza:
Sajnos több van belőlük, mint szövetséges asszertív emberből.
2/10 anonim válasza:
Igen, de én jól tudom kezelni hála égnek az ilyet. "Le kell ugatni", be kell szólni, persze kulturáltan, de úgy hogy leessen neki...
3/10 anonim válasza:
Szerintem 10-ből 9 magyar ilyen.
5/10 anonim válasza:
Csak nézd meg pl a Pesten hallottam csoport komment szekcióját egyes posztoknál.Borzalmas némelyik ember de komolyan.
7/10 anonim válasza:
Jelen. Szerintem a legtöbb dolog szar....
8/10 anonim válasza:
Az "embert" után kell egy vessző. A valós helyzet szerintem az, hogy nem tudsz nyelvtanilag helyesen írni, erről talán nem is lehet vitatkozni.
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak: köszönöm a figyelmeztetést, pedig nem direkt hibáztam a kérdés kedvéért.
Elsősorban olyanokra gondoltam, akik nem a lesz.rom miatt, hanem tényleg a rosszindulat, a másiknak alápakolás miatt veszik észre a legapróbb hibát is.
Egyébként konkrét példám erre: elmentünk moziba, és a haveri körből valaki direkt leszólta a filmet, ami csak azért történt mert nem ő találta ki hogy ezt nézzük meg, illetve nem az általa javasolt mellett tettük le a voksunkat. De legközelebb azt is megnézzük.
2019. jún. 27. 09:36
10/10 anonim válasza:
Igen, ismerek nem is egyet! Az ilyen emberek szerintem még magukkal is összeverekednek otthon az előszobában, a tükör előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!