Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amikor megláttok egy kövér...

HBGO kérdése:

Amikor megláttok egy kövér embert, akkor milyen benyomást kelt bennetek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy például azt lássátok rajta, hogy igénytelen, nem figyel a testére, egészségtelenül táplálkozik, és a többi... Tehát mit szűrtök le róla.
2019. jún. 26. 14:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb felesleget (6-7kg) ideálisnak tartok, nő esetében is izgalmasabb, ha teltebbek az idomok, és szerintem egy férfinek se árt, ha nem lebegteti rajta a szél a nadrágot, mint karón a madárijesztőt. Sokkal inkább egy kis pocak, mint se combja, se válla, se karja, se feneke.

Viszont a láthatóan dagi, elhízott, tokásodó embereket csúnyának tartom, nincs semmi negatív véleményem róluk, megértem, hogy sokaknak szerencsétlenebb genetikát sorsoltak, és nyolcszor annyit kéne küzdeni ellene... Csak hát olyan közönnyel megyek el mellettük, mint akármelyik villanypózna mellett. Érdektelenek, ez van.

2019. jún. 26. 15:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Általában semmi. De nagyon nem mindegy ki milyen mértékben van elhízva. Akinek a bokája akkora mint a combom, a combja meg mint a derekam azokon elszoktam borzadni én sem vagyok ropi, átlagos. Nem egyik napról a másikra kerül ilyen állapotba az ember és még betegségre sem lehet teljesen ráfogni. Mert modell alkat lehet nem lesz. De nagyon nem mindegy egészség és kinézet szempontjából sem, hogy egy 160cm-es nő 75 vagy 95kg.
2019. jún. 26. 15:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Úgy különösen nem gondolok semmit ,de ha már véleményt kell irni/mondani, akkor az ugrik be, hogy lusta, hanyag aki nem tesz az egészségéért. Közben meg örülök, hogy én nem vagyok olyan. De ezt nem rosszból mondom, csak nem értem azokat, akik nem érzik jól magukat a bőrükben és mégsem tesznek ellene.

Van egy barátnőm, aki alig 21 éves, folyton panaszkodik, mert nem talál párt, mivel 95 kg, 2 hónapig diétázott, majd újra a mekiben kötött ki és "őt úgy kellene szeretni, ahogy van'' A kondi meg 'fárasztó' neki és jön a kifogásokkal.

Na ő idegesitő számomra.

2019. jún. 26. 17:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy

-mennyire kövér

-hogyan "viseli" a súlyfeleslegét...

Láttam már olyat, hogy valakinek szó szerint kicsüngött a hasa a pólója alól. Na attól elszörnyedtem.

Láttam olyan szinten elhízott embert is, aki szétfolyt a széken, az más sokkoló...

De egy átlagosan kövér emberrel alapvetően nincs gondom, van pl. olyan kolléganőm, aki jelentős túlsúllyal bír, de emberileg nagyon szeretem, csinosan öltözködik, a súlyának megfelelően, még csinosnak is tartom.

Rajtam is van egy kis felesleg, ami engem nem zavar. :)

2019. jún. 26. 18:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Pozitív életszemlélete van, de nem lennék a helyében.
2019. jún. 26. 18:53
 16/18 anonim ***** válasza:

Most sokaknak nem fog tetszeni amit írok :)

Meg tudom hogy mit gondolnak majd

De nekem egy pasin kimondottan bejon...az ilyen 110-130kg körüliek a az esetem :)

Valahogy a vékony pasik nem vonzanak.

2019. jún. 27. 16:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Általában semmilyet. De ha nagyon kövér embert látok, akkor általában kicsit elszomorodok, mert arra gondolok, hogy ha csak nincs óriási szerencséje, akkor nem fog sokáig élni.
2019. jún. 27. 20:35
 18/18 anonim válasza:

Én általában nem gondolok róluk semmit. Attól,hogy kövér, még egyáltalán nem biztos, hogy igénytelen, vagy gyorséttermi kaján él. Nyilván sok esetben közrejátszik az egészségtelen táplálkozás is, de nagyon sok embernek nincs pénze minőségi élelmiszerre. A múltkor épp ez jutott eszembe, amikor a buszpályaudvaron várakoztam, hogy a körülöttem lévő emberek 90%-a sokkal rosszab anyagi helyzetben van, mint az én családom, pedig mi se vagyunk gazdagok. Szóval ilyen körülmények közt persze, hogy az olcsó párizsit veszik, és nem valami extramagas hústartalmú sonkát stb... Ja, és becsületes, dolgozó emberek élnek ilyen szegénységben:(

Az elhízásra visszatérve, ha valaki nagyon kövér, lehet, hogy megsajnálom, de nem nézem le. Számos betegség miatt lehet ilyen a testalkata... Tegnap majd megsültem a melegtől, iszonyúan izzadtam, szembejött egy elég duci nő, és elképzeltem, hogy ő mennyire izzadhat szegény:(

16L

2019. jún. 28. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!