Csak én gondolom azt, hogy a gazdagok/szépek/sikeresek a haláluk után se odakerülnek, mint a szegények/csúnyák/vesztesek?
Elmondom mi lesz a halál után.
Ahogy teremtő eldöntötte számodra, hogy melyik családban születsz majd meg és mikor, úgy elrendelte a sorsodat is.
Evilágon meghalsz te is meg azok is, akikről te itt
irkálsz. Jól mondod, mindenki a sírban végzi. Halál után bekövetkezik egy sírbeli állapot.
Majd egyszer csak hirtelen a semmiből megfúvatik a harsona, a torkodon dobog már a szíved és a lelked. Kezdetét fogja venni a túlvilág.
ISTEN ELŐTT MINDENKI EGYENLŐ! Istent nem érdekli, hogy ki a gazdag és ki nem, hiszen ő már a világegyetem megteremtése előtt tudta, eldöntötte hogy mi lesz a sorsod, leírta egy jól őrzött táblákra.
Csak a jótettek illetve rossz tettek érdeklik az utolsó napon, az Ítélet Napján. Azt, hogy Istennek tetsző életet éltél vagy sem. Akármennyire hihetetlen Isten erről is tudott már a világegyetem megteremtése előtt. De neked akkor is szembesülnöd kell a tetteiddel. Mérleg egyik nyelve a jótettek, másikba kerülnek a rossz tettek. Gazdag ember, HA Istennek tetsző életet él, akkor örökké a Mennyországba kerül. HA viszont TE Istennek NEM tetsző életet éltél, mert mondjuk hiába, hogy Isten nem öntött el pénzzel meg szerencsével, de te össze-vissza irigykedsz meg lenézel mindenkit meg kompenzálsz, attól örökké kárvallott leszel, eldobva, megszégyenülve a túlvilágon (is). Persze mindennek az ellentettje is létrejöhet, nem látok bele a mesebeli gazdag ember életébe meg a tiedbe sem.
Nagy vonalakban ennyi. Sajnos nincs sok időm még jobban kifejteni.
"Mert így akarta a Teremtő. Ő számon fog kérni"
Az általad leírt teremtől elég nagy faroknak tűnik, ha a maga által elrendelt tetteid számon kéri rajtad, mintha a te hibád lenne az amit ő elrendelt... :D
Hányszor kell leírnom, hogy ISTEN SZABAD AKARATOT ADOTT, EZEKET TE ÚGY VISZED VÉGHEZ, MINTHA TE MAGAD URA LENNÉL (TULAJDONKÉPPEN ERRŐL IS LENNE SZÓ)! Azonban Istennek olyan hatalmas tudása van, tudja mi fog történni velünk.
Mondok egy példát! Holnap eldöntöd, hogy azon a napon te kútba ugrasz! Magyarul öngyilkosságot követsz el, amivel azonnal, instant a pokolba kerülsz! EZ A TE HIBÁD, HOGY KÚTBA UGROTTÁL, SZABAD AKARAT, TE DÖNTÖTTED EL, ismétlem: te hibád az öngyilkosság!
De Istennek erről már tudomása volt a világegyetem megalakulása előtt egy jól őrzött táblán, hogy te 2019. 06.27-én kútba fogsz ugrani 9:29 perckor Mucsaröcsögén! Tehát egyszerre predesztinálva vagy, de van szabad akaratod is. Mit nem elehet ezen érteni?
Nem fogok én itt most hitetleneket téríteni, kedvem sincs hozzá, meg aki nem fogékony erre, annak úgyis mindegy! Persze ti döntöttétek el, hogy mikor születettek, melyik nemzetiségbe, melyik családba, melyik nembe stb... nem kell mindenkinek -már bocsánat -ebben az elkvult világban Istenben hinni. Nyugodtan élvezzétek csak ezt a pár évtizedet. Hogy alakult ki a világegyetem? Hogy alakult ki az ember? Ki alakította az embert? Ki hozta létre a fákat, az állatokat? Ki adott neked tudatot egyáltalán? Hogy alakulhat ki egy spermacseppből egy egész ember? Ki hozta ezt létre? A legegyszerűbb kérdés megválaszolása után eljutunk Istenhez, ilyen egyszerű!
78%-os illetve "Fatal error" nevű felhasználó teljesen átestek a ló túloldalára! Jól írja az 53%-os a dolgokat! Bár Isten a tetteket feljegyezte, ez nem azt jelenti, hogy ő vállal felelősséget a tetteidért!!! Neked szabad akaratod van, azt csinálsz, amit csak akarsz, hiszen senki nem akadályoz meg ebben!!! De éppen ebben rejlik Isten végeláthatatlan hatalmas tudása (aki Mindentudó, Mindenható) , hogy tudja, hogy neked mi a szándékod, hogy fogsz egy-egy nehéz helyzetben, próbatételkor reagálni! Ebben rejlik az eleve elrendelés tana! Ő tudta, hogy te tegyük fel megfogsz bukni hatszor a vizsgán, és azt is feljegyezte, hogy hogy fogsz reagálni erre a helyzetre.
Habár azt hiszed, hogy tegyük fel sikeres vagy, kezedben vannak a dolgaid, Isten ezt már nagyon régen tudta, már a születésed előtt milliárd évvel ezelőtt eldöntötte és tudta, hogy neked szerencséd lesz.
Ez nem azt jelenti, hogy akaratlan bábok vagyunk (hisz mint írtam azt csinálsz, amit akarsz és te vagy felelős a tetteidért, de Isten mindenről tudott, tud és tudni fog), hanem az, hogy Isten Mindenható, Mindentudó és Hatalmas, nála vannak a rejtett dolgok kulcsai.
53%-os egyébként tökéletes K.O.-t adott a "kútba ugrás" példájával.
"Isten mindenről tudott, tud és tudni fog"
Isten mindenről tud. Tudása nem növekszik és nem csökken...Már én is belegabalyodtam így késő este...
Ki beszélt itt a Bibliáról? A Biblia (csakúgy, mint a Tóra) meg lett hamisítva emberi kezek által! Az egyházi vezetők illetve pátriárkák kénye-kedve szerint a kornak megfelelően változtatgatták. Tele van ellentmondásokkal (pl.: Júdás történetében amikor ő pénzt kapott Jézus elárulásáért). Teljesen hamis vallások ezek, ami keveredik a pogány hagyományokkal (karácsonyfa állítás, húsvéti nyuszi, Jézus nem karácsonykor született, hanem nyáron stb...)!
Az egyetlen hiteles könyv a Korán! A Korán tartalmazza 100%-ban az Isteni kinyilatkoztatásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!