Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert van az, h nem tudok...

Miert van az, h nem tudok tettlegesen bántani másokat!?

Figyelt kérdés
Van egy ember akivel nem vagyok jóban. Múltkor egy nyilvános helyen inzultalt, és meg akart verni. Oda álltam elé, mert nem vagyok egy ijedos. Közénk álltak. Így nem lett semmi. De amikor ott álltam egyszerűen nem lettem volna képes megutni. Valahogy azt éreztem, h nem tudnék bele ütni a fejébe. Ez miert van? Nem félelmet éreztem, inkább csak idegen dolog volt. Mit lehet ezzel kezdeni!?

2019. jún. 23. 23:15
 1/2 anonim ***** válasza:

A párom is ilyen.

Én hamarabb megyek neki bárkinek, minthogy ő egy rossz szóval is illessen bárkit.

Ilyen a természeted, nem vagy agresszív.

Egyébként, ha valaki megütne téged, válaszképpen úgyis vissza ütnél, már csak ösztönből is.

Én MMAzok és küzdöttem már többször lányokkal és fiúkkal is.

Mindig meg kell nekik adni a kezdő lökést, különben csak állnak és le vannak blokkolva 😸

De aztán az ember ráérez az ízére, bár itt kizáró ok a düh és az agresszió. Úgy nem is engednek senkit küzdeni.

Ha zavar ez a tulajdonságod, akkor tudom javasolni ezt, vagy ehhez hasonló sportot.

Egyrészt meg tudod magad védeni ha szükséges, de segít az önfegyelemben és az erőd koordinálásában.

20/L

2019. jún. 24. 00:50
 2/2 anonim válasza:

A válasz egyszerü. Jobb ember vagy mint ö. Benned van emberség :)

Ezzel nem azt akarom mondani hogy ha úgy adódna én sem húznék be senkinek, csak egyszerüen annak nem aki velem kekeckedik. Ha viszont valamelyik szerettemröl lenne szó, ónepardon nélkül kiállnék értük

2019. jún. 25. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!