Miért elvárás, hogy a férfi még kánikulában is igényesen öltözködjön?
Munkahelyen ing, félcipő, hosszú nadrág. Esetleg zakó.
A rövidnadrág tilalmazott.
Majd megnézed a nőket: köldökig dekoltált felső, szandál, nemi szervig érő rövidnadrág.... A legtöbbje teljesen ízléstelen, ronda.
Mert a nők is igényesen öltözködnek.
Az utca tini rucit és a munkahelyi dresscode- t ne keverjük már össze. Vannak olyan munkahelyek ahol egyx minimum szintet tartani kell, még ha totál hülyeség is.
Menj penzügyre vagy back office-ra, ott nem kell elegánsan öltözködni, ahogy elkezdtem rövidnadrágban meg fast fashion pólókba jönni (előtte ing, nyakkendő szövetnadrág helyett), mindenki váltott, ügyfelek riktán jönnek be penzügyre, Már az sem ritka, hogy zokniban vagy mezítláb megyek pl vízert, de már mást is láttam így
Ez inkább arról szól, hogy milyen hagyomány terjed el ott ahol dolgozol, A nagyon bürokratikus helyeken persze ez kizárt, (nekem is volt ilyen, onnnan el is jöttem), itt meg többet is kapok
En a munkahelyváltást javasolnám
Irodai munkahelyen a nők sem mehetnek p...asortban meg dekoltált felsőben dolgozni (max. akkor nem, ha a főnök macája). Másik oldalról meg sok helyen a magassarkú elvárás meg a melltartó, ill. ilyen helyeken azért meg van adva, milyen hosszú lehet a ruha, szoknya.
Utcán meg azért nemcsak hosszú ujjú inges, hosszú nadrágos férfiakat lehet látni (póló/atléta, bermuda/sort, szandál/papucs simán), és a többséget nem is éri emiatt atrocitás, max. ha félmeztelenül vagy kigombolt ingben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!