Hogy képes valaki felvágni az ereit?
Igazából két féle érfelvágás van. Az egyik az erekre merőleges, amely NEM okoz halált a legtöbb esetben,egyszerűen csak figyelemfelkeltésről van szó.
A másik a hosszanti irányú, amikor valaki végigvágja az eret, na az az esetek nagy részében visszafordíthatatlanul halálhoz vezet.
Nem ájul el az elsőnél szinte soha, vagyis nagyon sok idő kell hozzá, a másodiknál sokkal hamarabb, egy idő után a vérveszteségtől.
Fájdalommal jár.
Akinek nincs komoly problémája az életben mondjuk, milliós tartozás, vállalkozás csődje, betegség, az nem is tudja az ilyesmit elképzelni.
Én egy rokonom 8. emeleti erkélyére nem merek kiállni mert olyan érzés fog el mintha mozognak a beton alattam és kérdés mikor szakad le, persze ez nem valós, csak pánik.
Más meg 20 emeletesről ugrik le úgy hogy bizonyára tudatánál van.
pillanatnyi gyengeség hatására, de már a többedik eset vezethet ilyenhez, nem az első megzuhanásnál teszik az ilyenek
mondjuk ennek is van "fájdalom mentes" módja, nem direkt vagyok járatos ebben, ez speciel pont filmekből ragadt rám, de beszéltem olyannal aki ilyen esetekkel foglalkozik és ő mesélte milyen megoldásokat találnak erre is
Szikét/orvosi pengét javaslok. De nem olyan egyszerű megtenni, mint hinnéd és a vérzéses sokk sem kellemes.
1liter vérnél még semmi bajod (csak utólag, kivéve ha meghalsz mondjuk embóliában).
Miért nem injekciós tűvel csinálják? Nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!