Ácsok/asztalosok tényleg négy és hatszáz ezekért (plusz áfa) építenek kocsibeállókat, garázsokat, meg előtetőket fából? Itt tartunk?
65%-os, te egy tipikus kötekedő magyar vagy, aki csak a rosszat látja a másikban, róla valójában az égvilágon SEMMIT sem tudva. Senki nem hagyja kezeletlenül a fát kedves, de nem folytatom tovább miért írtam azt amit, mert fogadok te még a szál egyenes kákán is csak a csomót keresnéd, úgyhogy veled a beszélgetést végleg befejeztem.
Aki azt írta, hogy obiban, praktikerben előre gyártott garázsokat, kerti alkalmatosságokat kapni töredék áron:
Akkor miért van igény mégis ilyen asztalos és kisebb ács munkákra?
Azért van rá igény, mert nem mindenki szereti az előre gyártott bódékat, meg nem is jók mindenhova. Saját házam mellé (ha lenne) én sem valószínűleg tennék, de a kert végébe szerszámos bódénak akár még jó is lehet.
Csak egy lehetőségként írtam, érdemes utánanézni. De vannak már műanyag házak is, kocsibeállónak, szerszámosnak azok is jók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!