Minden emberben ott kéne lennie a saját hazájának a szeretete.A feltétel nélküli.Amikor tudod,hogy ezer dolog van,ami rossz benne,de ennél milliószor több a jó.Csak pár dolog amire büszkék lehetünk.
-ételek
-bor
-tudományos életben elért sikerek
-sportban elért sikerek
-találmányok amik magyarhoz köthetők
-tájaink
-Parlament(nekünk van a legszebb Parlamentünk,mindenfajta politikai felhang nélkül)
-Budapest(lehet elfogult vagyok,de szerintem a világ egyik legkülönlegesebb fővárosa a miénk, főleg a hidak és az épületek miatt)
-gazdag történelem
És arra,hogy azok után,hogy mi minden történt vele még mindig létezik.
Magáról a magyarokról meg az a véleményem,hogy ők ugyanolyan emberek mint keletebbre, délebbre,északabbra és nyugatabbra.
Annyi csak a különbség,hogy egyes országok lakóit a történelem,a kultúrája,vallása és a saját közvetlen mikro környezete befolyásolja viselkedésében.
Nem mindegy,hogy itthon vagy külföldön érvényesültek?
Ha valaki más országba megy, attól még nem lesz a szíve kevésbé magyar.
Ha én amerikába költözöm, attól én még 20 év múlva sem leszek amerikai.
"Minden emberben ott kéne lennie a saját hazájának a szeretete"
Ez mekkora hülyeség. Mintha lenne beleszólásod, hogy hova születsz. Biztos nagyon hálás volt az éhenhalt etióp kisgyerek is, amiért oda született, ahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!