Önvédelemre Gáz, vagy paprika spray gázpisztoly, sokkoló?
melyik ezek közül amelyik kifekteti a támadót?
sokkoló tudom, nem engedélyezett, hol lehet mégis beszerezni?
"Gázpisztolyhoz elég egy kérelmet benyújtani, meg MKH kártya kell és kész, ezért nem kerülsz böribe."
Nem, a tartásért és az engedéllyel, rejtve hordásért nem jár büntetés, az legális.
Az utcán vele való fenyegetőzés, emberkedés - na abból lesz hamar újsághír, TEK, fegyverhasználat, büntetés.
7-es vagyok.
Én itt igazából arra gondoltam, hogyha valaki normálisan tart gázpisztolyt legális kereteken belül, akkor tudja annak viselésének és használatának a módját. Gondolok itt arra is, amit te írtál, hogy nem látható helyen viseled és, hogy tényleg akkor veszed elő és használod, ha arra szükség van és nincs más megoldás.
használható sokkoló a taser pulse,v. c2, külföldről beszerezhető,kb 250 ezertől kezdődik az ára.Több lövetű már fél milliótól talán beszerezhető külföldről.
A gázpisztoly teljesen baromság,felesleges nehezék.A gázsprayből a minimum itthon ami jónak tünik a KO pfeffer az összes többi gagyi.Ami jó az szintén csak a külföldről beszerezhető pl csehország fox labs 5.3,és sabre red.A magyarországi fegyverboltok ,talán a zoraki r1 gg t,és néhány elöltöltős ólomlövedékes,nyílpuska,fegyvert leszámítva sajnos csak lomokat árulnak.Ez nem csak az ő hibájuk.A sok szerencsétlen azt hiszi ,hogy az olcsó az jó is,de kib....ttul nem.Inkább meg se vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!