Szerintetek mennyire lesz fura megint nappali tagozatra járni 2 év munka után és kvázi "tinikkel" együtt?
Hogy jön ki az, hogy 2 év munka után 24 vagy? :o
Na mindegy, én 3 évvel érettségi után tanultam tovább nappalin. Alig lehetett érzékelni a korkülönbséget, arról nem beszélve, hogy nem én voltam az egyetlen, aki nem közvetlenül érettségi után tanult tovább... BTW a legidősebb évfolyamtársam 70 körüli volt... (neki ez már a sokadik diplomája volt).
Felnőttkorban pár év korkülönbség már érzékelhetetlen, de értelmes felnőtt emberek képesek bármilyen korú emberekkel együttműködni.
(Amúgy a munkahelyeden nem voltak más korosztályok? Mert általában nem homogén az életkori összetétel a munkában... Üdv. a felnőttek világában!)
Én 2 év munka után 25 voltam, kijön ez.
Kérdező, úgy irigyellek! Úgy tűnik, én sohasem leszek szoftverfejlesztő, mert a nappalit nem engedhetem meg magamnak, az esti (vagy ahol az van, levelezői) meg heti 40-45 óra munka mellett köszönöm szépen. :( Egyáltalán az órákra se tudom, hogyan lehetne bejárni, de egyébként is....
Egyébként anno a BSc-n voltak kicsit idősebbek, talán valamivel komolyabbak voltak, de jófejek. Köztünk is volt komoly és kevésbé komoly és a 19-20 éves korosztály már nem az a vad tinikor...
Az elmúlt pár évben egy deka pénzt nem tudtam félretenni, egyedül élek és a családra se számíthatok.
Esélytelen. Maximum ha többmilliót nyerek a lottón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!