Hogy érzitek magatokat?
Milyen az életetek?
Van célotok?
10#
De jó, ennek örülök :-)
Sok sikert kívánok hozzá, egyszerűenek hangzik de tudom nem az, sok kitartást és persze hajrá :-)
Aztán a pároddal csak óvatosan ;-)
11#
Ez jó hangzik, nyilván azért ezzel nem vagy egyedül szóval nem reménytelen a dolog, biztos vagyok benne aki keres az talál is, csak nyitott szemmel kell járni :-)
Hát ez szuper, így kell ezt, sok sikert :-)
Szia! Köszönöm kérdésed. Mindig remekül érzem magam.
Nekem állandóan sorbaállnak a céljaim,igyekszem teljesíteni őket.
Most éppen mik vannak:nemrég szereltük a megöregedett autónkat,de lesz még rajta munka.Alig várom,pedig egy nő vagyok,de imádok szerelni.
Fel kell újítani a kamerarendszeremet,jelenleg tanulmányozom a lehetőségeimet.
Tegnap egy elhalt fát szedtūnk ki a földből,sajnos széthasítottuk a csatornacsövet,de estére mindennel végeztünk.
Érik az eper,cseresznye,málna amit hajnalban szedek az összes rokonság mellett, a családtagok munkahelyére is jut egy fél ládányi belőle.
A hőségriadó miatt nem lehet gazt égetni,elég cínkes dolog,a halomba pakolt fű kupacokban fog komposztálódni.Jó volna,ha nem így történne.
Nemsokára a házassági évfordulónk (41) ünnepeljük,de előtte szájsebészetre megyek a gyerekemmel és van még orvosi vizsgálat nekem is és a kutyánkat a napokban jelentettem be egy klinikára.
Még nem mondtam el,hogy rendesen főzök,mos a mosógép,vasalok és takarítok.
Szóval belehalnék ha tátott szájjal bámulnék a világba!
Akinek nincsenek céljai az vagy nagyon lusta vagy nagyon trehány vagy elérhetetlenbe fekteti az energiáit azért ég ki!
Végtelenül vidám,energikus maradtam idősebb koromra is.
16-os vagyok (vagy ha a te számozásodat nézzük, akkor a 9-es)
Köszönöm szépen a kedves szavakat :) Jól esik néha ilyeneket olvasni :) Remélem, hogy te is jól vagy :)
Igen, az a célom, hogy boldog legyek.
Ja meg, hogy jobbá tegyem a világot.
12#
Ez nagyszerű, ennek örülök :-)
Nem semmi,sok nő példát vehetne rólad.
Előfordul az ilyen,aki dolgozik az hibázhat is, aki nem dolgozik és meg sem próbálja ugye az nem fog hibázni de haladni sem fog semmivel.
Nálunk is érik az eper, nagyon finom, sokkal jobb mint a bolti, sajnos a cseresznyét szét verte az eső el van az összes repedve így gyorsan 1-2 kisebb vödörrel tudtunk csak szedni aztán fel is dolgoztuk, sajnos a többi el is rohadt, pedig nagyon szépen nézett ki utolsó pár napi időjárás tette tönkre :-( de majd jövőre lesz rajta bőven :-)
Lassan csak jön egy kis eső.
Gratulálok még vagy 2x ennyit :-)
Kitartás.
Hát igen az unalom meg öli az embert és persze a semmit tévés is, kell valami hasznos dolgot csinálni és ezt te csinálod is ez szuper.
Ebben igazat adok neked végre aki meg tudta mondani miért is ég ki az ember.
Továbbra is maradj ilyen sokan meg irigyelhetnének téged :-)
13#
Szívesen, máskor is :-)
Ennek örülök :-)
Köszi én is meg vagyok :-)
14#
Jól hangzik, sok sikert kívánok hozzá :-)
15#
Kitartás, jó csinálod nem szabad feladni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!