Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy érzitek magatokat?

Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Milyen az életetek?

Van célotok?

2019. jún. 15. 14:41
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

4#

Ha zavar akkor valahogyan neki kéne állni és keresni, vagy tévedek?

Legyen benne igazad.

Köszi hogy megkérdezed, nem sok minden jól vagyok :-D

Lehetne jobb is de valamit valamiért.

Vannak mostmár végre céljaim és lassan de biztosan bele is vágok végre :-)

2019. jún. 15. 15:01
 12/30 A kérdező kommentje:
5# Ez szuper hogy van célod, miért váltasz pályát? és ha szabad tudni mi lesz az új?
2019. jún. 15. 15:04
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Elég jó, bár vannak olyan területek az életemben, amik igen hiányosak.

Célok mindig vannak, kisebbek-nagyobbak, én élvezem őket. A megvalósítás folyamata is örömet ad és az elérésből adódó sikerélmény is.

Azt mondanám, 10/6, ha összességében nézzük az életemet. :)

2019. jún. 15. 15:05
 14/30 A kérdező kommentje:

6#

Ki hogy érzi?

Igaz a jelenben kell maradni, ez jó, milyen céljaid vannak?

Min szoktál nosztalgiázni?

2019. jún. 15. 15:10
 15/30 A kérdező kommentje:

7#

Ez is lehetséges, de azért ez nem minden esetben van így, esetleg ezt honnan veszed ennyire tapasztaltad?

2019. jún. 15. 15:13
 16/30 anonim ***** válasza:

Ma kicsit kedvetlen vagyok. Pihenni szeretnék és csak céltalanul heverészni, olvasgatni, de mindig van valami elintéznivaló.

Az életemben most perpillanat ott tartok, hogy a Budapestre való költözködést tervezgetem. Jelenleg Békés megyében élek, és úgy érzem, hogy kimaxoltam ennek a helynek a lehetőségeit, és az emlékeken kívül semmi sem köt már ide igazán. Sz*r munkát végzek kevés pénzért, a barátok zöme már szétszéledt és csak ritkán tudok velük bandázni, na meg a párkapcsolat kialakításáról is lemondtam ezen a környéken. Úgy érzem egy ideje, hogy már csak egyhelyben toporgok minden téren, és meguntam ezt, változtatni szeretnék.

Úgyhogy számomra marad a főváros, remélem ott többet tudok magammal majd kezdeni. Jelenleg nekem most ez a célom, és már nagyban zajlanak az előkészületek az odaköltözéshez.

25/F

2019. jún. 15. 15:13
 17/30 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbbet kihozom magamból a jelenlegi helyzethez képest, sikeresnek mondom magam.

Célom az egy minél jobb érettséig, nyelvvizsga, bekerülni egy egyetemre, párommal összeköltözni :)

2019. jún. 15. 15:16
 18/30 A kérdező kommentje:

8#

Ennek örülök, szerintem az egy lényeges dolog hogy jól érezd magad :-)

Szerintem azért sokan vagyunk így, mik azok a hiányosságok? mit érzel annak?

Ez egy jó dolog szükség van a célokra.

Ez még jobb, szerintem van értelme a céloknak, mert tudsz neki örülni és ad egy jó érzést is.

Ezt is tudjuk hogy ha ez neked nem tetszik akkor lehet rajta változtatni, de örülök hogy boldog vagy :-)

2019. jún. 15. 15:21
 19/30 A kérdező kommentje:

9#

Elő fordul ez mindenkivel, mai nap ébredésnél én is kedvetlen voltam.

Ilyen ez az élet, de azért remélem van időd olvasgatni és heverészni is? :-)

Ez szuper, ha be jön a nyüzsgő város akkor hajrá, igazából van mindennek előnye és hátránya is.

Gondolom vannak még akik ugyan így érzik, kitartás.

Ez szomorú, de remélem tudod hogy akarat erővel és kitartással el tudsz mindent érni.

Szerintem is változásra van szükséged bár nem ismerlek de sok mindenkinek meg kéne tapasztalni minél több új dolgot.

Legyen benne sok szerencséd,hajrá, örülök hogy van célod :-)

2019. jún. 15. 15:30
 20/30 anonim ***** válasza:
#18 Szeretnék társat találni. Ezen kívül a többi terület nagyjából rendben van, ami meg nem annyira van rendben, az nem olyan súlyú, hogy ne tudjak rajta dolgozni, javítgatni. :)
2019. jún. 15. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!