Elítéltek az intim képcseréket? Nektek volt már benne részetek? Tartjátok a "partnert, vagy több fiútól/lánytól is kérték képet/ küldötök?
Elítéltek az intim képcseréket? Nektek volt már benne részetek? Tartjátok a "partnert, vagy több fiútól/lánytól is kérték képet/ küldötök?
Ha szeretnétek, akkor az életkorotokat is írjátok le, és a tapasztalaitokat.
Eddig férfiként még csak polo nélküli képet küldtem azt is főként azért mert viszonylag jó testem van, már 7 éve konditerembe járok.
... és ezt is csak akkor ha kapok akármilyen intim képet, hogy "én is küldjek valamit"
Soha sem kezdeményezem és nem kérek.
Úgyis látom élőben a dolgokat és meg mutatom, de nincs nagyon értelme az ilyen képcseréknek. Maximum távkapcsolatnál.
A kapott képeket most egy mappában tárolom, eddig még csak 4 lányról van, mert nem rég kezdtem.
Azzal a gondolattal, hogy elrakom emlének ha kapok, mert mondjuk 40 évesen biztos jó lesz vissza nézni miket alkotott a mostani 21 éves énem.
Elítélem. Teljesen ismeretlen ember (vagy olyan akit csak "neten keresztül ismer a másik" intim képet kér, erre meg elküldi a másik fél... Nekem egyszer volt chat-elésnél, hogy betalált valaki, aki "lánynak mondta magát" első szava az volt, hogy küldjek fényképet a legnemesebb testrészemről. Közöltem, hogy nem fogok küldeni, letilthat, ha akar és kereshet tovább, ne aggódjon, sok férfi lesz, aki rögtön küld. Szó nélkül letiltott.
38F
Miért kéne elítélni? Ez egyszerű konszenzusos szex.
Igen, csináltam, már.
Ebben nincsenek kötöttségek, lehet egyszerre több emberrel is csinálni, ez nem kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!