Az ilyent csúnya dolognak tartjátok, vagy mit gondoltok
róla? (Sport, szurkolás téma)
Figyelt kérdés
Aki egy sporteseményen a saját hazája ellen szurkol, pl. magyarként, egy futballmeccs esetében amin magyarok és külföldiek vannak, ott a külföldieknek szurkol.
Elítélitek az ilyent?
2019. márc. 25. 17:00
1/8 anonim válasza:
Hol láttál ilyet? Amúgy meg ha az ellenfélre fogadott a tippmixen akkor értem.
2019. márc. 25. 17:04
2/8 anonymousreview60 válasza:
Sosem kedveltem a labdarúgást, de Őnersége palota - bocsánat, stadion - építő rohamai közepette is annyira alacsony a teljesítmény, hogy jobb napokon semleges vagyok a magyar futballválogatottal szemben. Rosszabb napokon "Tapossátok el őket!" felkiáltással élek.
2019. márc. 25. 17:10
3/8 anonim válasza:
Felőlem egy nem létező csapatnak is szurkolhat, szíve joga.
2019. márc. 25. 17:12
4/8 anonim válasza:
Hát,nem a legszebb dolog .
Jó,persze,szíve joga ezt eldönteni,de ez akkor sem szép. Mert azt,hogy még nem szurkol az még oké.
2019. márc. 25. 17:32
5/8 anonim válasza:
Vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban.
Egyrészt érthető, hogy a saját honfitársunknak "illik" szurkolni. De például pont a focinál valahogy képtelen vagyok olyanoknak drukkolni akik nulla teljesítményre. Mondjuk alapól érdekes világ a foci. Mert 10-ből 9-et elveszítenek, akkor megy a szidás, anyázás. Aztán egyet nyernek és akkor hirtelen mindenki éljenez.
2019. márc. 25. 17:51
6/8 anonim válasza:
Szerintem általában igen. Kivéve ha az ecsethajú, agyontetovált, bunkó homárok labda elől történő meneküléséről van szó (magyar foci). Azt teljsen meg tudom érteni ha tegnap valaki például a horvátoknak szurkolt.
2019. márc. 25. 21:14
7/8 anonim válasza:
Fociban mindig magyarok ellen drukkolok. Én nem ismerem azokat a fószereket, nem olyan vagyok, aki azt mondja, "nyertünk", mert én csak ültem és néztem.
De amúgy sem szeretem a magyarokat.
2019. márc. 25. 23:41
8/8 anonim válasza:
fideszes sportoknál - foci, kézilabda, vízilabda, öttusa CSAK a magyarok ellen lehet szurkolni! tisztességes ember nem szurkol olyan sportolóknak, akik beállnak egy párt mögé ezzel szemen köpve több millió másik magyart... Lásd pl egerszegi, kokó, király gábor és a többi fideszes, akik lenézik a többi magyart, akik nem szavaznak a fideszre!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!