Miert van az, hogy mostanaban a csapból is az folyik, hogy 40 évesen már öreg az ember?
De azt is leírtuk miért.
Ilyenkor már megjelenhet egészségromlás is.
Apám is 40 évestől kezdett gyorsabban öregedni.
Én sem vitatkozni akarok senkivel csak én máshogy érzem, mint itt legtöbben, akik eddig kommenteltek. Pont azert írtam amit, mert én full nem ezt érzem. Engem 23 évesen gericproblémával műtöttek, aztán nagyon sokat fájt a térdem. Gericem utána is sokat fájt, de nagyon. 20 évesen az állóképességem is nagyon rossz volt. Most ezerszer jobb a gerincem, szinte soha nem faj, terdem sem es allokepessegem is klasszisokkal jobb. Apám 63 éves és most voltunk egy 6 órás sziklamászós via ferrata túrán, ahol 1000 méteres sziklán kellett mászni. Mondta máskor kicsit kemyenyebb is mehet. 40 emberrel dolgozom egyutt 20-65 éves korig és a 20-25 évesek sokkal többet vannak betegegállományba és kitartásban, fizikai erőben is a többségük gyengébb, mint az idősebb társaik. Én nem mondom, hogy nem megy az idő, de szerintem óriási tévedés azt hinni, hogy az ember úgy van “tervezve” hogy a 40 es már öreg. Ez is inkább felfogás kérdése és épp ez az, ami a kérdésem lényege volt, hogy az emberekbe bele van sulykolva hogy 40 eves vagy akkor már szedd a sok vacak gyógyszert es erezd magad öregnek. Kiváncsi lettem volna az ellenpéldákra is, mert van bőven, aki csak megmosolyogja a negyven eves öregeket.
Tehát köszönöm mindenkinek a kommentet és bizonyos dolgokban egyet is értek, de várom igazán idősebb emberek véleményét is és olyat is, aki nem érzi magát a 40-50- es éveiben öregnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!