Csak a drog segíthetne, hogy boldogabb legyek?
Így van: drogtól nem lesz boldogabb életed!
Annyi minden van amivel feltudnád dobni a mindennapokat! Kösd le magad olyanokkal amit szeretsz csinálni,hobbi dolgozz olyant ami a kezedhez áll ,igyekezz sikereket elérni ami fel tudja dobni az életed! Ne keseredj el mindjárt! Sok sikert!
F
Szia ên 18 vagyok ês nekem sincsenek úgy barátaim inkább spanoknak hívnám öket akik csak azt az oldalam látják hogy fűvezek ên 3 êve nyomom,amúgy elêgê visszahúzódó srác vagyok miután elkezdtem egy êvre rá azt vettem êszre hogy kicsit de sokkal nyugodtabban beszêlek akár osztálytárs vagy szűlök de pont az utolsó pár hêtben vettem êszre hogy kihatrám ez a 3 êv most kezdem el êrezni hogy egyre több a depressziós gondolatom ês mêg nagyobbnak tűnik az eddigi magányoságom is,ha bármit ajánlanák az lene próbáld le tenni ,keres valakit ha mostani kapcsolatokban nem êzed jól magad , valakit akivel megtudod osztani ami nyombelűlröl.
Bár tudom mondani könnyebb,nekem êppensêgel nem megy xD de komolyan mêgjobban csak beránt êrzelmileg
kitartást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!