Az gáz hogyha 8. -osan Egy ropi naplóját olvasok? Többi lent van.
Valamiért 7.-es koromban rákaptam ezekre a könyvekre, és nem tudom letenni.
EGYSZER a tanulás rovására is ment sajna(2-est kaptam). Valamiért hatalmas feelingje van számomra.
Az összes ropi könyvet már kiolvastam, alig várom, hátha lesz következő.
Mindenki azt írja más kérdéseknél hogy a 6.-osok olvassák, meg a náluk kissebbek.
Amit.kell rólam tudni: koromhoz képest átlagos vagyok, nem vagyok lemaradva a fejlődésben.
Kérlek ne írjatok trágár, bántó kifejezésekez, ha igen, akkor azt sajna piros kézzel jutalmazom.( ja, és ne OFFoljatok!)
Köszönöm ha elolvastad és válaszolsz!!
Nem gáz, olvass csak, az olvasás hasznos. Jön a nyáriszünet,lesz időd, és nem megy a tanulás rovására sem.
Amikor 8.-as voltam, az egyik barátnőm is olvasta, ő is szerette. :)
"Weboldalunkra 16. életévét be nem töltött személy nem regisztrálhat. A regisztráció során felhasználó nyilatkozik és szavatol, hogy 16. életévét betöltötte."
#3!
Hol írta ki a korát? Mert én nem látom. Ja,és állj le ezzel! Köszi .
Ó én középiskolás fejjel olvastam egy két részt, de így is tetszik.
Szerintem nem ciki. Meg amúgyis ki olvassa? Te vagy az aki szerint nem kéne már ? Na ugye hogy Te :D
Nem arról van szó hogy sztem már nem kellene olvasni, mert imádom, csak furának tartottam hogy ebben a korosztályban csak én olvasom.
Szerencsére kiderült hogy nem:)
Második vagyok
Szavatol: azt jelenti,hogy kezeskedik,garantál,jótáll.
Viszont a kötekedésnek semmi értelme nem volt, rengeteg 16 éven aluli van az oldalon.
Rengeteg 8. osztályos 16 éves lehet. :D
Vicces könyv, olyan mintha képregényt olvasnál, tök mindegy hány éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!