A vesztes férfi hogyan jellemezhető úgy általánosságban?
Az a férfi valamit rosszul csinál és ezt kell felismernie, megoldani a problémát és helytállni.Ez a férfi.
Mi a gond?
Engem egy társfüggő jobban tud idegesíteni, mint egy szűz, akiről valószínű nem is sejtem, hogy az (ha fröcsög a neten a másik nemről, max. annyiban érint, hogy nem értek vele egyet).
A társfüggők szoktak még a metrón is egymásra mászni, passzív-agresszív módon zavarva a többi utast, vagy beszólogatni (nekem már szóltak be itt is meg a kedves nőismerőseim is), hogy mennyire gáz vagyok, mert külön is jól tudjuk magunkat érezni.
Nálam a vesztes ff: csinál több gyereket, majd lelép; lelép, amikor az asszony terhes-pedig ő is akart gyereket; posztolgat facebook-ra a boldog párkapcsolatáról, barátomnak és más kollégáinak folyamatosan részletezi a szexuális életét, dicsekedve, majd kiderül, végig csalták egymást, máz az egész (barátom munkatársa).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!