Normális aki nem szeret strandolni. 40 fokban sem megy be a vízbe hűsölni? Szerintem nem
Miért ne lenne normális?
Ezer oka lehet, hogy miért nem, csak magam nézve:
1. Nincs görög isten testem, gátlásos vagyok, nem szeretek félmeztelenül mások előtt mutatkozni.
2. Fehér a bőröm, és a vízben 5x gyorsabban leég az ember. Sajnos a bőrrák nem játék.
3. Utálok egy helyben unatkozni, egyszerűen nem nekem van kitalálva.
4. Kellemetlenül érzem magam a klóros, minden retkes ember által használt vízben.
5. Rühellem a tömeget, tömegiszonyom van. Még egy komolyabb sorban állásnál is pánikroham kerülget.
Nem azt mondom, egy saját medence a hátsó kertben teljesen más lenne, abban szívesen csobbannék.
Ja, buli lehet csernobilban is anyaszült meztelenül rohangálni, mégse teszem :D
40 fok van, szó szerint éget a nap, majd még megsokszorozom a hatását a vízzel is. Max. éjszaka strandolok, de akkor meg már nincs 40 fok, hogy hűsölni kelljen.
én balatonon nőttem fel, de abszolút normálisnak gondolom azt is, aki nem szereti a strandot. Nem szeretheti mindenki. nincs ebben semmi furcsa.
Én viszont imádom, úgyhogy lent a parton tali! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!