Más is megfigyelt hasonlót?
Tömegközlekedésin utazok, megállóban megáll a jármű (akár vonat esetében is), kinézek az ablakon, valaki rám néz. Mondjuk előttem van szabad hely, de a tulsó oldalon is van szabad hely, mondjuk egy 4-es, előttem csak egy 1-es.
Az illető, akivel felvettem a szemkontaktust, elém ül.
Miért van ez?
“előttem van szabad hely, de a tulsó oldalon is van szabad hely, mondjuk egy 4-es, előttem csak egy 1-es“
Egyedül nem foglal helyet egy négyes ülésen, mert ha jön egy négytagú társaság, ők nem férnének el az előtted lévő egyetlen helyen...
Általában azt tapasztalom hogy én kezdeményezek szemkontaktust, és vannak akik veszik a lapot, de ha én bambulok, és egy csaj hamarább kiszúr, akkor olyan helyen ül le vagy áll, hogy észrevegyem.
Nyilvánvalóan ebben nagy szerepe van a szimpátiának, más különben mi másért, bámulná egyik a másikat, úgy hogy levehető legyen.
Tudom van amikor valakit azért néznek mert olyan amilyen, de az más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!