Van olyan zenei ízlés, amit lenéztek?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ha ilyen kérdést tesz fel valaki, mindig jön, hogy minden ízlés jó, meg légy önmagad, meg nincs jó meg rossz. Aztán meg ha az ember megnéz zenei oldalakat vagy itt a zenei rovatot, azt látja, hogy az emberek mégis csak oltogatják egymást.2019. jún. 10. 22:12
1/20 anonim válasza:
Az enyém lenézik, pedig megvan a varázsa.
2/20 anonim válasza:
Az oltogatás még nem lenézés. Csak vedd elő a humorérzékedet.
3/20 A kérdező kommentje:
Nem baráti oltogatásra gondoltam.
2019. jún. 10. 22:20
7/20 A kérdező kommentje:
És miért? De úgy értem, le is nézitek azt, aki azt hallgatja?
2019. jún. 10. 22:30
8/20 anonim válasza:
Én is lenéztem a mulatóst, amíg egy barátunk esküvőjén térdig letáncoltam a lábaimat a hülye mulatósra. Lenéztem a happy hardcore-t, mígnem egy spinning órán eszetlenül ki nem tomboltam magam rá. Szóval, talán minden zenei stílust a helyén kell kezelni, minden stílus "jó valamire". Én inkább azt nézem le, ha valaki semennyire sem nyitott, hanem beszűkült és szűklátókörű, és csak azt tartja jónak amit ő szeret.
10/20 anonim válasza:
Az összeset, az enyémen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!