A csajok miért ülnek szinte mindig egyből a busz első ülésére?
Kicsit nagyon félreértett engem itt néhány csaj. Semmi szándékom nem volt a provokálásra és a megbélyegzésre. A BMW-s példát is azért írtam, mert a fiatal, csinos diáklányoknak általában gazdag pasijuk van és amikor nem busszal mennek gimibe/egyetemre, akkor rendszeresen látom őket egy prémiumautó anyósülésén. Ezen szerintem nem érdemes felháborodni. Gondolom nekik sem véletlen, hogy nem egy Dacia Logan-ban ülnek olyankor.
"De amúgy a kérdésed alapján simán el tudom képzelni, hogy azért csapnak le az első helyre, mert attól félnek, még hozzájuk szólsz, esetleg megtámadod őket. A hozzád hasonló, kisebbségi komplexusos embereken már sokszor látni lehet, hogy nem stimmel velük valami."
Pont, hogy még szemkontaktust se tudok felvenni velük (mindig hátul ülök), mert már reflexszerűen ülnek le előre, amikor felszállnak. De nem vagyok egy a fekete köpenyes, szemüveges, pedofil szatír cukrosbácsi, aki a fiatal csajokat stíröli. Egyetemista huszonéves fiú vagyok és nem szoktam buszon ismerkedni, a kérdésem csupán egy általam tapasztalt jelenség bővebb kivesézése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!