Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A gyerekes emberek miért...

A gyerekes emberek miért hiszik azt, hogy több joguk van?

Figyelt kérdés

Konkrét eset: tegnap sétáltattam a kutyámat, a párom beszaladt a boltba üdítőért, addig az öcsémmel a bolt falához húzódva megálltunk, a kutya lefeküdt mellénk. Mögöttünk jött egy babakocsis nő egy barátnőjével egymás mellett. Mellettünk akár még 1,5 babakocsi is elfért volna a járdán, de a baromnak a babakocsija nyomvonalában voltunk, így az utolsó pillanatig úgy jött felénk, mintha arrébb kellene ugranunk. Nem mentünk arrébb, így a kutya farkára majdnem rátolta a kocsit és fejeket vágott.

Már máskor is tapasztaltam, hogy a kisgyerekesek azt hiszik, hogy nekik több joguk van.

2019. jún. 10. 10:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem csipázom az ilyen gyerekeseket én sem. Azt gondolják, hogy ők már teljesítették a vezír elvárását, így nekik mindent lehet. Sajnálom, hogy ilyen öntörvényű társadalomban kell élni, és az utódok is erre lesznek nevelve(?)
2019. jún. 10. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem minden gyerekes ember ilyen. Ez is egy tény.
2019. jún. 10. 12:23
 13/13 anonim ***** válasza:
74%
Aki lepontozta, hogy nem minden szülő ilyen, az a saját anyjáról mondott ezzel véleményt - ugye ezzel tisztában van.
2019. jún. 10. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!