Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A gyerekes emberek miért...

A gyerekes emberek miért hiszik azt, hogy több joguk van?

Figyelt kérdés

Konkrét eset: tegnap sétáltattam a kutyámat, a párom beszaladt a boltba üdítőért, addig az öcsémmel a bolt falához húzódva megálltunk, a kutya lefeküdt mellénk. Mögöttünk jött egy babakocsis nő egy barátnőjével egymás mellett. Mellettünk akár még 1,5 babakocsi is elfért volna a járdán, de a baromnak a babakocsija nyomvonalában voltunk, így az utolsó pillanatig úgy jött felénk, mintha arrébb kellene ugranunk. Nem mentünk arrébb, így a kutya farkára majdnem rátolta a kocsit és fejeket vágott.

Már máskor is tapasztaltam, hogy a kisgyerekesek azt hiszik, hogy nekik több joguk van.

2019. jún. 10. 10:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
én nem szarozok, belemegyek azokba akik egymás mellett vannak a 3 méteres járdán, mert egyikőjük sem esik le, hogy nem tudok repülni, így beléjük megyek ha nem képesek kitérni.
2019. jún. 10. 11:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Naponta 5-10 esetbe botlok bele, ami vagy olyan, mint amilyet leírtál, Kérdező, vagy mint amilyet az 1. válaszoló írt le.

Kipróbáltam párszor, hogy nem ugrok félre, húzódok le, egyszer egy elég erős ütközés lett a végre, kétszer gyengébb, kevésbé vészes.

2019. jún. 10. 11:14
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell általànosítan, aki ilyen az gyerek előtt is ilyen volt
2019. jún. 10. 11:15
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Ott tolom le őket a járdáról, ahol tudom! Nagyképű, magamutogató emberek, tele van velük az ország. Verik a fejüket arra, hogy képesek szaporodni, mintha kiváltságosok lennének! Holott sima biológiai folyamat részesei!
2019. jún. 10. 11:16
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Általában sajnos a primitív emberek csinálnak több gyereket, az intelligens embereknek kevés, vagy nulla gyerekük van.
2019. jún. 10. 11:28
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

Kevés olyan anyukát láttam, aki nem szállt el attól, hogy épp van nála egy pulya. Nem szoktam velük törődni. Attól a szememben senki nem lesz több, mert szült egyet. Az egy egészséges nőnek megy. Felnevelni már más kérdés. Ott kezdődik a valódi érdem.

Akik meg nem húzódnak el előlem a járdáról úgy, hogy közben nem kéne nekik mást tenni, mint mondjuk egy pillanatra egymáshoz közelebb/egymás mögé lépni azokat én is letúrom a fenébe. Hiába vagyok kicsi, a vállam viszont tudom, hogy szúr és kemény.

Ami meg az értelmes embereket illeti... Magam is tapasztalom a környezetemben, hogy az intelligens embereknek vagy csak egy gyereke van, vagy egyáltalán nem terveznek. Aki viszont láthatóan nem a legélesebb elme a környéken, az bizony 2-3 kölyköt is kitolt. De úgy is "neveli" őket. Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek, ahol minden gyerek egyformán kap időt és szeretetet, meg valódi nevelést.

Na de sose próbálj meg beszólni egy gyerekesnek, mert úristen úristen milyen szemét vagy! Ők az ország megmentői, meg minden.

(igaz, pont az ilyen emberek hasonló utódai közé nem szeretnék én se küldeni egy saját ivadékot, mert csóri tuti pont ugyanúgy kilógna, mint én. Meg amúgy is egyre szarabb lesz a világ, ebben még én se élek szívesen, nem hogy még belekényszerítsek egy ártatlant...)

2019. jún. 10. 11:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A kormány folyamatosan azt üzeni, hogy a gyerekesek emberek, az összes többi, meg nem ér semmit.

Mondjuk ez is közre játszik.

DE!!

Aki bunkó, figyelmetlen, közönyös, az gyerek előtt is az volt. SŐT! A gyerek a jobbik énjüket hozza ki, tehát a gyerek előtt még semmirekellőbbek voltak.

2019. jún. 10. 11:55
 8/13 anonim ***** válasza:
15%
5-ös, te honnan veszel ekkora kretènsèget???
2019. jún. 10. 12:05
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Az 5-ösnek igaza van. Látom magam is a környezetemben. De gondolom, aki nem észleli, az a mérleg másik serpenyőjén csücsül.
2019. jún. 10. 12:16
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Egy primitív ember nem gondolkodik, bedugja, aztán jön a baba. Egy értelmes ember meg akarja teremteni a lehetőséget a gyerekének, hogy jobb jövője legyen, ezért később vállal gyereket. Ezek régóta létező szociológiai tények. Melyik részét nem érted? Szívesen elmagyarázzuk.
2019. jún. 10. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!