Hogyan szabadulj meg a szüleidtől, ha ennyire alacsonyak a bérek, hitelt nem adnak?
Sz.r itthon, rosszabb nem lehetne, de mégis tűrni kell mindent, mert laknod sem lenne. És ezt ők is tudják és ezért mernek bármit megcsinálni.
Ha nem cseszem el az életemet az egyetemmel, amit erőltettek és be sem tudtam fejezni, már más lenne a helyezt, mert ennyi idő alatt mennyit dolgozhattál volna.
Sajnos a pénz...
Költözz el éy igen miből? Hitelt diákként nem adnak.
Milyen egyetemi képzésen veszel/vettél részt? Mennyi félév van még hátra a képzésből? Ha jobb szakon tanulsz, akkor azt tudnám javasolni, hogy fejezd be, mert ennek megfelelően nívósabb munkahelyekre tudsz pályázni - természetesen ha csak szereted, amit tanulsz.
Ha mondasz több infót a körülményekről és a képzésről, na meg hogy miért hagytad abba, talán tudunk segíteni.
Albi.
Külföld.
Munkás szálló.
Csövezés.
Bentlakásos iskola.
Szállodai munka.
Tanyasi munka, ahol szállás része a fizetésnek.
Ezek mind lehetőségek.
Vonulj be!
Katonaság, rendőrség ad szállást.
Uj zsoldoshadserege epul magyarorszagnak. Nagyon magas fizetesert. Gyonyoru amerikai katonai mategoriaju ruhazat is van.
Ott kapsz szallast. Palyazz meg ma! Ugyes vagy,sikerulni fog!
Én elköltöztem, olyan helyre ami adott szállást munka mellé, szobát kaptam ami szerintem nagyon jó. De másik két emberhez kell alkalmazkodnod egy lakásban.
Sokszor úgy keltem, hogy összepakolok és hazamegyek. De megtanultam alkalmazkodni...
Később ha lesz valakim és komoly lesz a dolog akkor kiveszünk egy albérletet.
Diploma az jó dolog pl: egy gépészmérnök +200-300-al többet keres egy átlag melósnál.
Szóval megértem a szüleidet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!